Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Пасквато не добива доволно топки.....изгорен е да се докажи во овој дрес,а има што да покажи - на судни маки го стави голманот на Бетис.....има да биде одлично освежување ако не и откритие на сезоната !
хмм, да, се форсира десната страна,
матри и вучинич освен повремени блесоци ми се отцепени,
нели ќе играввме на пресинг на посед на топка, засега имаме благ пресинг ама поседот ептен слабо, пред крајот имаше некои бројки бетис 16мин ние 10мин посед :(

a да, дали го забележавте левото крило на Бетис, Џеферсон Монтеро (Еквадор 21 година)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.687
Пасквато не добива доволно топки.....изгорен е да се докажи во овој дрес,а има што да покажи - на судни маки го стави голманот на Бетис.....има да биде одлично освежување ако не и откритие на сезоната !
Некако нападот не ни добива топки цела утакмица ... Пасквато е звер само му треба шанса и мислам дека ке ја добие има причина за тоа што тој игра LW а не како на првите тренинг утакмици - Marchisio- Pazzienza--Pirlo - Krasic--- ......Видич кога еднаш доби топак напрај неред во шестнасетникот на Бетис ...ми се допаѓа како Вучинич игра добро со Пасквато/АДП/Красич итн :)...се на се добро е за сега добри сме ..ми се допаѓа но ни треба лидер на средина во одбраната а алекс е одлична опција.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Некако нападот не ни добива топки цела утакмица ... Пасквато е звер само му треба шанса и мислам дека ке ја добие има причина за тоа што тој игра LW а не како на првите тренинг утакмици - Marchisio- Pazzienza--Pirlo - Krasic--- ......Видич кога еднаш доби топак напрај неред во шестнасетникот на Бетис ...ми се допаѓа како Видич игра добро со Пасквато/АДП/Красич итн :)...се на се добро е за сега добри сме ..ми се допаѓа но ни треба лидер на средина во одбраната а алекс е одлична опција.
Мислиш Руни ?

G

grande-juve

Гостин
Лоша игра, не можеме подолго да држиме топка, кога се во напад, Маркизио и Пирло во средина, крилата до аут линијата седат, а напаѓачите во/до шеснаесетник и се прави еден круг со никој во средина и нормално дека ќе се нема посед. Ја очекував Вучинич да се враќа за да прима топки, и барем едно од крилата да се враќа и да доаѓа малку во средина. Вака многу тешко ќе оди, ќе треба да играме на контри, а тоа не ми се свиѓа.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
досадна утакмица (n)
По досадна здравје, Красич треба да влага почесто во средината, вака многу ни е празна средината, немаме креативност. И Матри со Вучко треба да се враќаат малце по назад за да примат топка, отсечени се во нападот, само Пирло ги пронаоѓа со долги топки...
--- надополнето: Aug 13, 2011 8:19 PM ---
Solo un Capitano...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Пасквато е единствената причина зошто го гледам натпреваров. . .

Да. Манчестер ке ја има честа да биде првиот противник на Јувентус на новиот стадион:)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Ednostavno ne ide!! Ocekuvav pojaka igra so pocesti nasi napadi a ne da se branime skoro cela utakmica i od kontri da stiskame :cenzura:

P.S. Vucinic You Lazy Piece Of Shit!!!! :icon_mrgr:

F

FuckYouAll

Гостин
Се гледаше дека се изморени, неможат секој втор ден утакмица да игрет.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom