Juventus_M
GK
- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 359
Abe so e forava so napadov nekako ne mi funkcionira
хмм, да, се форсира десната страна,Пасквато не добива доволно топки.....изгорен е да се докажи во овој дрес,а има што да покажи - на судни маки го стави голманот на Бетис.....има да биде одлично освежување ако не и откритие на сезоната !
Некако нападот не ни добива топки цела утакмица ... Пасквато е звер само му треба шанса и мислам дека ке ја добие има причина за тоа што тој игра LW а не како на првите тренинг утакмици - Marchisio- Pazzienza--Pirlo - Krasic--- ......Видич кога еднаш доби топак напрај неред во шестнасетникот на Бетис ...ми се допаѓа како Вучинич игра добро со Пасквато/АДП/Красич итн ...се на се добро е за сега добри сме ..ми се допаѓа но ни треба лидер на средина во одбраната а алекс е одлична опција.Пасквато не добива доволно топки.....изгорен е да се докажи во овој дрес,а има што да покажи - на судни маки го стави голманот на Бетис.....има да биде одлично освежување ако не и откритие на сезоната !
Opasen Igrac!Uspea da ja izigra odbranata nekolku patia да, дали го забележавте левото крило на Бетис, Џеферсон Монтеро (Еквадор 21 година)
Мислиш Руни ?Некако нападот не ни добива топки цела утакмица ... Пасквато е звер само му треба шанса и мислам дека ке ја добие има причина за тоа што тој игра LW а не како на првите тренинг утакмици - Marchisio- Pazzienza--Pirlo - Krasic--- ......Видич кога еднаш доби топак напрај неред во шестнасетникот на Бетис ...ми се допаѓа како Видич игра добро со Пасквато/АДП/Красич итн ...се на се добро е за сега добри сме ..ми се допаѓа но ни треба лидер на средина во одбраната а алекс е одлична опција.
хахах мислев Вучинич моја грешкаМислиш Руни ?
По досадна здравје, Красич треба да влага почесто во средината, вака многу ни е празна средината, немаме креативност. И Матри со Вучко треба да се враќаат малце по назад за да примат топка, отсечени се во нападот, само Пирло ги пронаоѓа со долги топки...досадна утакмица
Откажана е,Манчестер има утакмица на 10ти со Болтон и не им одговара.Ви доаѓаме на гости на 8ми