Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Гледа некој? Игра Пирло?

Младиницни се. Пиша некој на претходната страна Under 15s дека се.
--- надополнето: Jun 20, 2011 1:24 PM ---
Тетка Wiki го преселила Бастос во Јуве и му дала 11:)

Според истата има и следна информација на Бастос
Current club Haladás

Секој може да си менува, ама не верувам дека би изменил нешто само онака.

Нашиве копиљиња играле маму им нивна...во око ми влегоа 7 и 9 ги заборавив како се викаа!

Нашиве копиљиња играле маму им нивна...во око ми влегоа 7 и 9 ги заборавив како се викаа!
Супер се играат со срце,но на крај ќе завршат некои во сиена некои во Емполи некои дури и полошо се додека политиката на клубот е ваква:(

Победи Јувентус 1:0, дечкото што го даде голот е невиден ѕвер... eve highlights --- надополнето: Jun 20, 2011 4:03 PM ---
Иначе,да подпорасне штоперот од Њукасл,со сигурност ќе стане новиот Келини..ја гледав цела утакмица,дечкото немаше маана,да не беше тој , Њукасл ќе изгубеше најмалку 3-0

Старо е ова а и плус зошто да плаќа 50 милиони кога Агуеро има клаузула од 45 ?

И што се за него 5 милиони? Сака да ја победи конкуренцијата и да покаѓе дека стварно го сака човеков.Ама после Торес не би рекол дека ке направи вакво нешто

Торес вредеше 50 милиона евра ,Абрамович не сакаше да преговара и го зема за 70 милиона евра .
Ме прашуваш зошто за 56 милиона ?
Оти си го ладе со нас и со било кој ,колку понудуваат шеиците од сити
--- надополнето: Jun 20, 2011 6:45 PM ---
20 06 2011 не е старо .

И што се за него 5 милиони? Сака да ја победи конкуренцијата и да покаѓе дека стварно го сака човеков.Ама после Торес не би рекол дека ке направи вакво нешто

Кој прв плати 45м го зема, нема тука конкуренција.

Значи сега го гледам натпреварот Аргентина - Албанија и тој коментаторот кога влезе Агуеро нешто збореше пер ла Јуве ен Бјанконеро нешо слично пошто не знам аргентински ( шпански ) али ми мириса нешто добро :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom