С
сашенко
Гостин
Гледа некој? Игра Пирло?
Младиницни се. Пиша некој на претходната страна Under 15s дека се.Гледа некој? Игра Пирло?
Според истата има и следна информација на БастосТетка Wiki го преселила Бастос во Јуве и му дала 11
Супер се играат со срце,но на крај ќе завршат некои во сиена некои во Емполи некои дури и полошо се додека политиката на клубот е вакваНашиве копиљиња играле маму им нивна...во око ми влегоа 7 и 9 ги заборавив како се викаа!
kako zavrsi?Води Јувентус 1:0
Победи Јувентус 1:0, дечкото што го даде голот е невиден ѕвер... eve highlights --- надополнето: Jun 20, 2011 4:03 PM ---kako zavrsi?
Старо е ова а и плус зошто да плаќа 50 милиони кога Агуеро има клаузула од 45 ?Не е нормален Абрамович
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1963
И што се за него 5 милиони? Сака да ја победи конкуренцијата и да покаѓе дека стварно го сака човеков.Ама после Торес не би рекол дека ке направи вакво нештоСтаро е ова а и плус зошто да плаќа 50 милиони кога Агуеро има клаузула од 45 ?
Торес вредеше 50 милиона евра ,Абрамович не сакаше да преговара и го зема за 70 милиона евра .Старо е ова а и плус зошто да плаќа 50 милиони кога Агуеро има клаузула од 45 ?
20 06 2011 не е старо .Старо е ова а и плус зошто да плаќа 50 милиони кога Агуеро има клаузула од 45 ?
Кој прв плати 45м го зема, нема тука конкуренција.И што се за него 5 милиони? Сака да ја победи конкуренцијата и да покаѓе дека стварно го сака човеков.Ама после Торес не би рекол дека ке направи вакво нешто