Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Роси,Санчез и Фабрегас се печени за Барса.Може само да си сонуваме за нив.
Или Роси или Санчез ќе иде у Барса, двајцата нема теоретска шанса. Роси подобро би се снашол таму, мое мислење.

Или Роси или Санчез ќе иде у Барса, двајцата нема теоретска шанса. Роси подобро би се снашол таму, мое мислење.
Подобро би се снашол само за ние да го земеме Санчез:D

Има нешто ново со Инлер или Пациенца купија ли некој?

Официјално нема за никој друг освен за Пирло и Циглер, бaрeм јас толку знам :)

Vučinić pregovara sa Juventusom-Одличен фудбалер ќе донесиме за малце пари.

се шпекулира за 18 милиони - сума која не е проблем да ја плати за ниеден клуб,а ќе добие одлично појачање во нападот.....уште да го спојат со Јоветич тимот би добил многу силна офанзивна средина и напад

Тевез или Агуеро се сон ама кога би дошол еден од нив би било друга приказна..

Тешко дека и Инлер ќе дојде сеуште не бил одлучен ќе идел на одмор па кога ќе се врател ќе одчлучел дали Јуве или Наполи... Санчез 99.9% е играч на Барса,додека ни од Агуеро нема нешто фајде најверојатно ќе заврши во Реал Мадрид.За Бастос некако се стиши целата еуфорија нема никакви вести освен дека чека пасош Француски.

Со ова полека и јас се помирувам дека Јувентус полека станува клуб како Фиорентина и Лацио кој што не можат да се носат со поголемите клубови кога е во прашање трансфер маркетот.Се молам да ме демантираат управата имаат време уште 2 ипол месеци..

се шпекулира за 18 милиони - сума која не е проблем да ја плати за ниеден клуб,а ќе добие одлично појачање во нападот.....уште да го спојат со Јоветич тимот би добил многу силна офанзивна средина и напад
Кога ќе се направи црногорски тандем во напад има да има "влечење" по терен.

Дај му само перници и има да ја испеглаат тревата ;).

мн слабо мн многу се крена прашина околу агуеро па и околу санчез ... еве и инлер нее сигурен :/ марота дај бе почни работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom