Фан Клуб: Јувентус

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Роси,Санчез и Фабрегас се печени за Барса.Може само да си сонуваме за нив.
Или Роси или Санчез ќе иде у Барса, двајцата нема теоретска шанса. Роси подобро би се снашол таму, мое мислење.

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Или Роси или Санчез ќе иде у Барса, двајцата нема теоретска шанса. Роси подобро би се снашол таму, мое мислење.
Подобро би се снашол само за ние да го земеме Санчез:D

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Има нешто ново со Инлер или Пациенца купија ли некој?

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Официјално нема за никој друг освен за Пирло и Циглер, бaрeм јас толку знам :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Vučinić pregovara sa Juventusom-Одличен фудбалер ќе донесиме за малце пари.
се шпекулира за 18 милиони - сума која не е проблем да ја плати за ниеден клуб,а ќе добие одлично појачање во нападот.....уште да го спојат со Јоветич тимот би добил многу силна офанзивна средина и напад

С

сашенко

Гостин
Тевез или Агуеро се сон ама кога би дошол еден од нив би било друга приказна..

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.386
Тешко дека и Инлер ќе дојде сеуште не бил одлучен ќе идел на одмор па кога ќе се врател ќе одчлучел дали Јуве или Наполи... Санчез 99.9% е играч на Барса,додека ни од Агуеро нема нешто фајде најверојатно ќе заврши во Реал Мадрид.За Бастос некако се стиши целата еуфорија нема никакви вести освен дека чека пасош Француски.

Со ова полека и јас се помирувам дека Јувентус полека станува клуб како Фиорентина и Лацио кој што не можат да се носат со поголемите клубови кога е во прашање трансфер маркетот.Се молам да ме демантираат управата имаат време уште 2 ипол месеци..

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
се шпекулира за 18 милиони - сума која не е проблем да ја плати за ниеден клуб,а ќе добие одлично појачање во нападот.....уште да го спојат со Јоветич тимот би добил многу силна офанзивна средина и напад
Кога ќе се направи црногорски тандем во напад има да има "влечење" по терен.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Дај му само перници и има да ја испеглаат тревата ;).

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
мн слабо мн многу се крена прашина околу агуеро па и околу санчез ... еве и инлер нее сигурен :/ марота дај бе почни работи

Kajgana Shop

На врв Bottom