С
сашенко
Гостин
И јас сум за Роси да дојде
Роси,Санчез и Фабрегас се печени за Барса.Може само да си сонуваме за нив.И јас сум за Роси да дојде
Или Роси или Санчез ќе иде у Барса, двајцата нема теоретска шанса. Роси подобро би се снашол таму, мое мислење.Роси,Санчез и Фабрегас се печени за Барса.Може само да си сонуваме за нив.
Подобро би се снашол само за ние да го земеме СанчезИли Роси или Санчез ќе иде у Барса, двајцата нема теоретска шанса. Роси подобро би се снашол таму, мое мислење.
се шпекулира за 18 милиони - сума која не е проблем да ја плати за ниеден клуб,а ќе добие одлично појачање во нападот.....уште да го спојат со Јоветич тимот би добил многу силна офанзивна средина и нападVučinić pregovara sa Juventusom-Одличен фудбалер ќе донесиме за малце пари.
Кога ќе се направи црногорски тандем во напад има да има "влечење" по терен.се шпекулира за 18 милиони - сума која не е проблем да ја плати за ниеден клуб,а ќе добие одлично појачање во нападот.....уште да го спојат со Јоветич тимот би добил многу силна офанзивна средина и напад
Дај му само перници и има да ја испеглаат тревата .се шпекулира за 18 милиони - сума која не е проблем да ја плати за ниеден клуб,а ќе добие одлично појачање во нападот.....уште да го спојат со Јоветич тимот би добил многу силна офанзивна средина и напад