Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Барав деновиве по интернт за нашите дресови идната сезона и само овие ми ги наоѓа.ОВА КЕ НИ БИДАТ ДРЕСОВИТЕ ИДНАТА ГОДИНА?
screen5.png

Екстра се:pos2:Не е официлно имаше повеќе понуди од Nike па ќе видиме што ќе биде!

Не би сакал со овие дресови да ја почнеме ерата на новиот стадион:nenene:

Барав деновиве по интернт за нашите дресови идната сезона и само овие ми ги наоѓа.ОВА КЕ НИ БИДАТ ДРЕСОВИТЕ ИДНАТА ГОДИНА?
screen5.png

Не ви личи на Џеко овој?

Шансите за победа во последното коле против Наполи ни се видно зголемени. Мота е суспендиран поради жолти картони :D

Како што пишува Тутоспорт имало средба Марота и Конте ... Официјално и претседателот на Сиена рече денес дека Конте заминува (односно е ослободен од тренерското место) за да исполни својот сон (да биде тренер на Јуве) ... Недвед изјави исто така дека Дел Нери е тренер на Јуве до крајот на сезонава , а за после ке разговарале... Се на се ова упатува дека КОНТЕ ќе биде нашиот нов тренер, дај боже со него да освоиме следната сезона Скудето .

Линк

Моџи изкоментирал нешто дека Марота е покрив од Дел Нери.За Марота не верувам ама Дел Нери сигурно си оди, а кои се шансите Моџи да се врати во Јуве?Казната сега во јуни му истекуваше?

Оваа баш е незнам колку е добра вест...Конте не е врвен тренер со кој може да почне револуција...на Јуве му треба врвен тренер како Ван Гаал или Андре Вилаш Боас(кој и не е така врвен тренер но сепак со просечен тим направи шампионски).

--- надополнето ---

Да да во Јуни му истекуваше суспензијата...тој и самиот рече дека не брза да му се врати на фудбалот но ако добие понуда од Јуве со задоволство ќе ја прифати,така да се е можно да се деси во следниов преоред рок!

--- надополнето ---

Се читам ќе има средба Порто-Марота за Боас

Моџи:" Марота е повиновен од Дел Нери

http://www.juventusmk.com/juve/inde...52:q-q&catid=45:2011-04-27-22-15-30&Itemid=89

Него за тренериве тоа е патриотизмот е појак од нив ќе си земат италијано веро!Иако според скај и вчера беше опција Вилас Боас наводно утре ќе имале средба како и да е ќе дознаеме кој е тренер по последното коло!

Како што пишува Тутоспорт имало средба Марота и Конте ... Официјално и претседателот на Сиена рече денес дека Конте заминува (односно е ослободен од тренерското место) за да исполни својот сон (да биде тренер на Јуве) ... Недвед изјави исто така дека Дел Нери е тренер на Јуве до крајот на сезонава , а за после ке разговарале... Се на се ова упатува дека КОНТЕ ќе биде нашиот нов тренер, дај боже со него да освоиме следната сезона Скудето .

Линк

И мене ми е сон да ја легнам цурата на Матри, ама ќе си останам со од 3те подолгото... У шо е подобар Конте од Ферара? Фала и на двајцата за се што направиле за Јуве, ама такви тренери не.

Добро де како може вакви идиотски дресови да прави Nike? И на барса се исти -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom