F
Не ви личи на Џеко овој?Барав деновиве по интернт за нашите дресови идната сезона и само овие ми ги наоѓа.ОВА КЕ НИ БИДАТ ДРЕСОВИТЕ ИДНАТА ГОДИНА?
Аиии убо примети.Јас од што се грди дресовите и не го загледав батката у фаца .А зашто па Џеко да го стават на сликата?Не ви личи на Џеко овој?
Шансите за победа во последното коле против Наполи ни се видно зголемени. Мота е суспендиран поради жолти картони
И мене ми е сон да ја легнам цурата на Матри, ама ќе си останам со од 3те подолгото... У шо е подобар Конте од Ферара? Фала и на двајцата за се што направиле за Јуве, ама такви тренери не.Како што пишува Тутоспорт имало средба Марота и Конте ... Официјално и претседателот на Сиена рече денес дека Конте заминува (односно е ослободен од тренерското место) за да исполни својот сон (да биде тренер на Јуве) ... Недвед изјави исто така дека Дел Нери е тренер на Јуве до крајот на сезонава , а за после ке разговарале... Се на се ова упатува дека КОНТЕ ќе биде нашиот нов тренер, дај боже со него да освоиме следната сезона Скудето .
Линк