Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.900
- Поени од реакции
- 89.848
Овие браќава Апелт потпишале пет годишен договор со Јуве ???
Ко рафаел и фабио од м.Јунајтед што се

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие браќава Апелт потпишале пет годишен договор со Јуве ???
Теоретска шанса нема во Милан да иде зошто Милан веќе го договори Таиво, и башка нема европски пасош Бастос.
не ма но за брзо добива француски пасош зошто веке 5 години е таму и има право на тоа http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1377
Значи јас незнам каков комплекс им створил Јувентус на коментаторите на телма. Не видов дали е Бранко или не ама вика : ,,Јувентус ги загуби шансите за 4 медто додека Рома сеуште има шанси".
Разликата помеѓу Рома и Јуве е 1 бод колку што знам јас.Тогаш како Рома е драстично поблиску од Јуве до 4 место?![]()
Значи јас незнам каков комплекс им створил Јувентус на коментаторите на телма. Не видов дали е Бранко или не ама вика : ,,Јувентус ги загуби шансите за 4 медто додека Рома сеуште има шанси".
Разликата помеѓу Рома и Јуве е 1 бод колку што знам јас.Тогаш како Рома е драстично поблиску од Јуве до 4 место?![]()
Udinese [0 - 1] Parma
13' [0 - 1] Amauri
Момци какви ви се очекувањата за вечер ? Реални ли се за победа ? Коефициентот така вика, но формата како ви е ? Ај нешто подетално и што искрено очекувате...( за у кладилница ми е) фала.![]()