Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти се близнаци овие не се еднио е 92' а другиот 93' ама незнам дали официјално ако некој најде линк нека стави :smir:

Дали се близнаци или не и не е многу битно ...Да видиме како играат и какви можности имаат да станат важни играчи за Јуве.Веројатно со причина ке ги донесат па да видиме што ке биде со нив :)

Значи јас незнам каков комплекс им створил Јувентус на коментаторите на телма. Не видов дали е Бранко или не ама вика : ,,Јувентус ги загуби шансите за 4 медто додека Рома сеуште има шанси".
Разликата помеѓу Рома и Јуве е 1 бод колку што знам јас.Тогаш како Рома е драстично поблиску од Јуве до 4 место? :)

Значи јас незнам каков комплекс им створил Јувентус на коментаторите на телма. Не видов дали е Бранко или не ама вика : ,,Јувентус ги загуби шансите за 4 медто додека Рома сеуште има шанси".
Разликата помеѓу Рома и Јуве е 1 бод колку што знам јас.Тогаш како Рома е драстично поблиску од Јуве до 4 место? :)

Нормално е тоа да не мрзат сите,Јувентус е најомразен тим во Италија,секогаш најтрофејниот и најуспешниот тим е најомразен,Манчестер во Англија пример.

едно видео за вас

Бранко е :pos:

Јас го ставив клипот неколку страни поназад и тој се кажува, Бранко е битанга каква што не постои на светот:pos2:. Нормално, се мисли на Бранче од Телма а не на Црвенковски:pos2:

Води интер 2-1. Гол на Ето.

Ех бре, кога неможеш сам да си кроиш судбина, ќе мора на другите да чекаш. Ваљда ќе тепаат...

п.с. Парма води во Удине со резултат од 1-0 со гол на Амаури.
Нека за вршат вака, и вечер да се победи For God Sake!

Udinese [0 - 1] Parma
13' [0 - 1] Amauri

мислам дека дечкото си го пронајде местото,не мора ни обештетување само нека си остане слободно :smir:

Момци какви ви се очекувањата за вечер ? Реални ли се за победа ? Коефициентот така вика, но формата како ви е ? Ај нешто подетално и што искрено очекувате...( за у кладилница ми е) фала. :)

Момци какви ви се очекувањата за вечер ? Реални ли се за победа ? Коефициентот така вика, но формата како ви е ? Ај нешто подетално и што искрено очекувате...( за у кладилница ми е) фала. :)

10 бода од можни 12(4), или 11 од можни 15 бода од 5 натпревари.
40 голови примени вкупно, 25 дома(wtf), 15 на гости.
Ова е така побитно, се надевам ќе ти помогне ем тебе за да ја фатиш, а нас да не израдуваат.

p.s. Удинезе - Амаури 0-2

Да тепавме против Фиорентина со денешната победа ке бевме на 3 бода од 4тото место...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom