Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за матри и красич.Браво за јуве не гледав ке ве читам после како било...позз

Ми се наполни душата искрено.
Честитки за дисциплинираната игра.

Нека ни е честито победата. На дерби натпревариве правиме салата ко последен натпревар да им е. Да игравме вака со помаливе екипи кај ќе ни беше крајот. Браво за цела екипа ама би го издвоил Гросо кој верувам дека се изненадил и себеси а не па навивачите.:pos2:

Ајде нека е на арно победава...Мота многу убава игра сеа дури криво ми е што се повреди...според мене Матри и Красич поготово тапа изграа али мисијата која ја има секој напаѓач ја извршија си дадоа по еден гол...

Кваљарела со Матри кое убиствено дуо во напад ке има Јуве :vozbud:

Шо се возбудвате бе луѓе Рома ја тепавме, биг дил, чекајте сега Џенова ко ќе ни дојдат на гости. :kesa:
Мајтап настрана делуваја малку позрело во играта а Рома беше мизерија дури и за овај Јуве.

JUVE TE SAKAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :back:

според мене пак Рома добро изграа само Сторари беше непробојна бариера на нашиот гол...Јуве на средината напраи милион грешки, Красич посра истотака многу акции...Барзаљи како столб на одбраната беше добар мислам дека се што можеше исчисти...

Честита победа , иначе од кај ви е овај голманов Сторари многу добар голман е... ?

Пациентите си остануваат пациенти :smir:

Браво за победата, тешко извојувана. Добро кажа некој погоре, каде ли ќе бевме сега, ако го имавме вистинскиот прситап против помалите екипи?

Како и да е, иако победивме, има мноооогу за работа ако сакаме да ја управиме работава. Прва работа, гледам доста несигурност кај играчите. Подавањата им се очај, беспотребно се задржува топката, кондицијата е нула изгледаат како да одат, а не како да трчаат. Ме изненади Красич што на моменти беше премногу себичен и упропасти неколку контри.

Можевме да им дадеме уште 3-4 гола од контри, ама ептен аматерски ги одработија. 10-ка за Сторари, спаси неколку чисти гола.

И да, го молам Дел Нери да ја батали таа еб*на зонска одбрана, зошто едно 10000 пати се деси 3-4 играчи да чуваат простор на кој нема противнички играч, а на само 5-6 метри од нив да има двајца . Среќа што крилата им беа катастрофа, инаку ќе не отвореа како конзерви.

Одам јас, доста ширам песимизам :baeh: Froza Juve

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom