Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=254127

Сторати си оди,Маркети можна негова замена,Сторати ни заврши добра работа првата полусезона но се знае кој е прв голман..
Абе Сторари се лути ко деца у маало.Знаеше дека ќе биде замена само додека Буфон е во аут ама нас ни заврши работа достојно го замени џиџи.Сега нека доседи на клупа па во јули слбоден е!

Реков јас уште пред некој месец, сторари нема да сака да биде измена за буфон.Ке сака да оди да поигра некаде прв тим уште-2-3 сигурно па после може за втор голман да размислува.Брани одлично и не заслужува да седи на клупа, се надевам ке отиде за повеќе пари отколку што дојде

Аквилани треба да ни биде прв избор и нека продолжи со одличните игри сигурно ќе ја убеди уште повеќе управата за да го ангажира перманентно.

Аквилани нормално,пиралката шо ке ни е на 60 години .

Jас сум за двајцата:icon_lol:. Што поголема конкуренција во тимот, тоа подобро.

Jас сум за двајцата:icon_lol:. Што поголема конкуренција во тимот, тоа подобро.

да конкуренција ама имаш 5 други дупки за пополнување ,дури и малку ке ни бидат 100 милиони евра а не ние да чуваме 20 милиони евра на клупа нема врска + да дадеме за аквилани 16 милиони евра .

Гледам речиси сите си смениле никови овде .. еве ме и мене од латиница во кирилица :)

Гледам менувате никови сите еве и јас да сменам во името на идниот капитен :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom