Фан Клуб: Јувентус

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=254127

Сторати си оди,Маркети можна негова замена,Сторати ни заврши добра работа првата полусезона но се знае кој е прв голман..
Абе Сторари се лути ко деца у маало.Знаеше дека ќе биде замена само додека Буфон е во аут ама нас ни заврши работа достојно го замени џиџи.Сега нека доседи на клупа па во јули слбоден е!

С

сашенко

Гостин
Реков јас уште пред некој месец, сторари нема да сака да биде измена за буфон.Ке сака да оди да поигра некаде прв тим уште-2-3 сигурно па после може за втор голман да размислува.Брани одлично и не заслужува да седи на клупа, се надевам ке отиде за повеќе пари отколку што дојде

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Аквилани треба да ни биде прв избор и нека продолжи со одличните игри сигурно ќе ја убеди уште повеќе управата за да го ангажира перманентно.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Аквилани нормално,пиралката шо ке ни е на 60 години .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Jас сум за двајцата:icon_lol:. Што поголема конкуренција во тимот, тоа подобро.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Jас сум за двајцата:icon_lol:. Што поголема конкуренција во тимот, тоа подобро.
да конкуренција ама имаш 5 други дупки за пополнување ,дури и малку ке ни бидат 100 милиони евра а не ние да чуваме 20 милиони евра на клупа нема врска + да дадеме за аквилани 16 милиони евра .

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Гледам речиси сите си смениле никови овде .. еве ме и мене од латиница во кирилица :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Гледам менувате никови сите еве и јас да сменам во името на идниот капитен :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom