Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Пресинг во одбрана, и посед и комбинации во нападот. Едно полувреме изиравме така и одма победа. Е затоа Барса е најдобра, зашто го игра тоа 90 минути. Мора да се работи на кондиција, мора да има пресинг 90 минути, само така може да се направи нешто. Матри очигледно има изострен голгетерски нос, а мора да се каже и дека одбраната беше 10-ка, ми се свиѓа оваа четворка. Ајде сега, време е за една подолга победничка низа. Идната недела мора да ги пратиме на лечење

:vozbud: Митра Матри го реши дербито,повеќе после..енџој

Влатче среќен роденден ,ептен среќен ти е сеа:) и среќа му донесе и на Матри,да си ни жив и здрав.:)

п.с. Дел Нери ќе те утепам,зашто се реши да се браниш цело полувреме?

Им се извинувам на сите што не бев вечерва иако бев меѓу тие што цело време инсистираа.
Имам само едно да Кажам Јувентус Царува во Италиа ,ги тепаше и Милан и Интер.Се надевам да ја продолжат серијата со победи до дуелот со Милан.
Им се заблагодарувам на фановите на Интер кои што честитаа поштено.

П.с МАТРИИИИИИИ:cuc:

Искрено поише ќе се радувам Палермо да го тепаме отколку овие, незнам зашто трошок праат за пат до Олимпико за греоти се!! Иначе МАТРИ што бил класи подоле од Пацини... :back:

Бјанконери нека ни е честита победата и дај боже да продолжиме во тој ритам во борбата за влез во ЛШ.Матри беше фантастичен и успеа да изигра 25 минути со повреда,штета што не даде уште еден гол,дечкото заслужи.Сепак на крајот не послужи и среќата.Се надевам дека ќе влеземе во некоја серија со позитивни резултати.Само повредата на Матри и Мело да не биде од посериозен карактер.Форца Јувентус,етерно аморе. Среќен роденден Влатче.:wink: :olee::ojea::pehar: Ај Ем Соу Хепииии.

Честитки за победата, конечно се затнаа устите на шинтерашите кој пред утакмицата беа и тоа како убедени дека ќе заминат непоразени од Торино!! Се на се добра игра и заслуќена победа :)

Влатче среќен роденден и од мене, боље подарок не можеше да добиеш.

Освен лудоста на ДелНери со замената за Маркизио се друго беше тамам победа JuveStyle.
Честитки за рутинската победа :P (пациенти ни станаја овие)

Влатче среќен роденден знае Јуве кога да тепа :icon_bigg

Им одржавме лекција!Победава во дербиво е бесценета :vozbud::vozbud::vozbud:

Матри :mist:

Незнам дали ке се сложите али Дел Нери е веке со знаци на склероза....Матри и Мело се жалат на повреди а тој го вади Маркизио...,требаше и Делпиеро ради искуство да влезеше место Јакинта... мислам ако Ето погодеше пак стариов по којзнае кој пат со измениве ке ве носеше на душа...на крај цеститки за победата

Шитераши секогаш ве :drk:
редовни пациенти

--- надополнето ---

Дел Нери :tv:

Незнам дали ке се сложите али Дел Нери е веке со знаци на склероза....Матри и Мело се жалат на повреди а тој го вади Маркизио...,требаше и Делпиеро ради искуство да влезеше место Јакинта... мислам ако Ето погодеше пак стариов по којзнае кој пат со измениве ке ве носеше на душа...на крај цеститки за победата

У право си ако ептен, кога некој се жали на повреда прво тој се вади отколку некој кој не играл добро (според тренерот).Па маркизио не играше толку лошо а и видовме матри што направи после на теренот откако немаше право на измени дел нери.Се влечеѓе како полжав и ништо не можеше да направи.Со страв ги гледав последните 10 минути.Требаше Дел Пиеро да влезе

Незнам дали ке се сложите али Дел Нери е веке со знаци на склероза....Матри и Мело се жалат на повреди а тој го вади Маркизио...,
Матри се жалеше уште пред да почне да ги менува и јас се чудев што прави... за среќа одбраната им беше на ниво и Интер прекасно се разбуди, ако ја испуштеа победата Дел Нери ќе беше единствен виновник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom