Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Luge zakazavme za u Nedela od 20:30 vo Irish Pub !!!!! Taka da nemojte da zaebete :) Pozz... se gledame u Nedela

^Овој грев Хакет Ман ми дал црвено (ЗА што искрено кур не ме боли) па уште ми пишал "Шинтераш иди убиј се:pusk:" за постот од погоре.
Епа изгледа ретардираноста се шири кај нив во фан клуб како зараза.
Ебате ретардираниот кретен,нема што да реплицира па ме "навреди" со ШИНТЕРАШ.
Оф гревче едно...
Да знаев дека одма ќе плаче во неговиот фан клуб немаше да му дадам црвенко ... ама ајде де шинтерска работа :pos:

Штета што нема да можам да присуствувам на собиранката во Ајриш, баш вечерта имам гости кои не можам да ги одбијам и ќе мора мечот да го гледам во нивно друштво. Убаво да си поминете тие што ќе бидете таму и Јуве сите да не израдува со победа.

чисто не верувам дека така ќе стартува.....Алекс и Тони не се играчи за 90 мин. - треба да се има нешто во резерва

експерти велат дека ке биде 4-3-3 со

-Красич - Матри - Мартинез

или нешто како против каљари

-- Красич
--------------------Матри

----------- Тони

Исто во интервјуто за туттојуве кога го прашаа дел нери за Тони - Матри дуото тој рече (google translate) ..

Matri-Тoni are a couple possible?
"Mah .. is not that important who plays. The important thing is that there is the correct interpretation, with the right intensity, with the right knowledge to make an important match. The important thing is that all are available in 100 minutes, as they were in Cagliari, as they have been in other matches. "

Киелини сигурно ќе игра како лев бек во недела,а во нападот можно е да почнат Тони и Матри линк

момци одиме на победа имат да појадат малце лајна овие од спротивниов фан

Sto se mora Mora se :)
Samo da izigraat igracite na nivo i ke ja naredime rabotata :)

B.t.W. Ocekuvam Kiks na Milan ke bide jaka utakmica :) ajde Parmalat :icon_cool

1 Buffon
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
9 Iaquinta
Del Piero 10
13 Manninger
Aquilani 14
15 Barzagli