Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Момци за дуелот со Милан на 5 март,ќе организирам јас ако сакате у аеродром у еден кафич кај Палма ако знаете каде е,кај шо се кафичите Happy и "12" на Гордана нацева.јес да е онака поише маалски кафич,ама дозволено е пушење внатре а и глеав светско таму нон стоп фино е.ама има време до тогасш,да ги плсенеме Говнарите прво.

Едвај чекам да дојде недела да го јадат немиен лешинарите од соседниот фан клуб и редно време е да им се затнат устите. Премногу слобода си зедоа што на к*р ми се качија веќе. Нема попаметни од нив, се прават сезнајковци, а уствари така си буваат на празно. Не вреди да се паѓа толку ниско да се караш со нив. Едно е јасно, во недела ќе се решат сите дилеми. FORZA JUVENTUS !!!

Момци за дуелот со Милан на 5 март,ќе организирам јас ако сакате у аеродром у еден кафич кај Палма ако знаете каде е,кај шо се кафичите Happy и "12" на Гордана нацева.јес да е онака поише маалски кафич,ама дозволено е пушење внатре а и глеав светско таму нон стоп фино е.ама има време до тогасш,да ги плсенеме Говнарите прво.
Хепи не е баш за гледање утакмици плус е скоро секад полн а 12 е најскап од сите таму.Прво да видиме со интер дали ке бидне нешто од организација или па ке бидеме 3,4ца

Хепи не е баш за гледање утакмици плус е скоро секад полн а 12 е најскап од сите таму.Прво да видиме со интер дали ке бидне нешто од организација или па ке бидеме 3,4ца
Брат мислев у Maska ако ти текнуе кај е???Одма карши 12.

знам стално дремам у тие кафичи некако не ми се за гледање фудбал треба некој да најдеме кај што може да урламе :)
Епа брат од Маска подобро за урлање амин.газдата е некој инспектор у МВР до 5 сабајле работи кафичот,па види ти сеа......:smir:

Епа брат од Маска подобро за урлање амин.газдата е некој инспектор у МВР до 5 сабајле работи кафичот,па види ти сеа......:smir:
ај да видиме прво со интерашиве дали ке се собереме ако не биде ништо тогаш ни со милан нити со некој друг ке се собереме некад

Kako so kazav ke zakazeme za 10 dusi vo Irish pa valjda ke dojdat tie so kazaa!!! Ako dojdat ke bideme 7 dusi

Мишел Бастош изјави дека Јувентус е заинтересиран за него,и дека никој неможе да ја одбие понудата да го носи дресот на еден од најголемите фудбалски клубови во светот.Џиџи Буфон го нарече најдобар голман на планетата, а Дел Пиеро симбол на Италијанскиот фудбал. линк

Маркизио се опорави од повредата и ќе биде повикан за натпреварот против Интер. линк

Ебате каталонците, Ноу Камп подобар да не е?! :lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom