Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нека му е среќен роденденот на Џиџи и да го послужи здравјето и уште долго да го брани нашиот гол. Може и Господ да му даде уште 2 раце зошто со ваква одбрана ќе му требаат.

Temava prakanje kaj del neri u office i neka zirne moze ke pomogne neso t.e. sigurno ke pomogne :)

Моџи врати се пропаѓаме :cry::cry::cry::cry::cry:

--- надополнето ---

Big Likeeee

--- надополнето ---

Знае некој да прави домеин да направи ме едино ние сме без страница на Македонски ????

Моџи врати се пропаѓаме :cry::cry::cry::cry::cry:

--- надополнето ---

Big Likeeee

--- надополнето ---

Знае некој да прави домеин да направи ме едино ние сме без страница на Македонски ????

во право си .

--- надополнето ---

Temava prakanje kaj del neri u office i neka zirne moze ke pomogne neso t.e. sigurno ke pomogne :)

цело време зборував додека не дојде некој тренер од калибарот како што биле капео,липи и тропатони јувенутс нема да тргне со ваков тренер ,кој не е шампион .
Некој од јувенташите ми рече дека буфон е земен за многу помалку пари од 50 милиона евра
ми каза некој сум од 30 милиона .
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/oficijalne/3046.html
Треба да се вратат луге кој се шампионски настроени ,и да не се мисле да се зима игртачи ид а се прават зведи туку да се зимаат звезди јувентус не е ајакс .
Се исплатиа 48 милиони на буфон (апсолутен рекорд за голман )
Се испалати зидан
се изплати недвед ....
треба големи трансфери .

А во Јуве кој ? :nesum:
Денес излезе инфорамација на туттојуве, дека Јуве и Сампдорија се во трка за матри од кој јуве сака да го земе на рати а смпдорија е во можност да го плати кеш со парите од пацини, во текот на утрешниот ден ќе имало повеќе информации.

П.с Мое мислење матри би бил идеален напаѓач за во јуве.

--- надополнето ---

а да ќе заборавев дека излезе нешто дека сме биле заинтересирани за Клосе но последно што излезе е дека и Мајорка силно е заинтересирана за него и најверојатно ќе премине во редовите на Мајорка

Не дека нешто пукнав да го видам Клосе во Јуве ама срамота е екипа ко Мајорка да успее да ни замрси сметки кога се работи за трансфер на играч. Што останува тогаш кога ќе бидеме во трка со Челзи, Манчестер, Реал, Барса за некој играч?

Прочитав на Векиа сињора форумот, објавиле на 7GOLD телевизија дека договориле позајмица на Амаури во Џенова! Во Јуве треба да дојде Матри на позајмица вредна 2 милиона + 10 мил. договорени за конечен трансфер во Јуни, и Нагатомо (лев бек) кој треба да биде играч на Јувентус во Понеделник.

Држете среќа да е точна информацијва :se_ molam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom