Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Или е ова тактичка изјава ако е вистинска,или Шит.ком си измислуваат статии...Па вчера Недвед изјави дека напаѓач обавезно зимаме...

Па сега читам Фабиано доаѓа, за 5 минути марота изјавува заврршило пазарењето на јувентус :tapp:

преводов еј:):) со гугл на македонски,ме интересираше дали се опраиле

Судирот Јуве-Роми отсекогаш бил многу интензивно, многу мотивирани од страна трки и техничка помош на два града и две страни, како и за двата тима.

Роми:pos2:

Или е ова тактичка изјава ако е вистинска,или Шит.ком си измислуваат статии...Па вчера Недвед изјави дека напаѓач обавезно зимаме...
Се надевам дека е првото...

Второто не е, бидејќи ова го изјавил Марота за Газета, така да не измислува Гоал...

преводов еј:):) со гугл на македонски,ме интересираше дали се опраиле

Судирот Јуве-Роми отсекогаш бил многу интензивно, многу мотивирани од страна трки и техничка помош на два града и две страни, како и за двата тима.

Роми:pos2:

Немало да згрешат и цигани ако напишале :pos2:

Gustavo Lucas Domingues Piazon (Sao Paulo, Brasil, 6 de diciembre de 1994)...Доколку не добие италијански пасош до ова лето ќе треба да почекаме уште 2 години за да заирга за Јуве.
Родителите на Пиазон потекнуваат од Италија,и тој може да земи Италијанско државјанство,и најверојатно нема да има чекање на државјанство како што беше случајот со Амаури.

Марота потврдува: Толку од Јуве во овој трансфер пазар...
И во летото Марота изјави дека трансфер пазарот е завршен,па после тоа пристигнаа Кваљарела,Траоре и Ринаудо.

Каморанези и Штутгард го раскинаа договорот. Kaко следна негова дестинација се шпекулира дека е Херкулес. линк

Не знам оти, ама имам некој добар feeling дека Марота му краде финти на Галијани кога вели дека меркатото за нас е завршен и речиси сигурен сум дека до крај земаме уште некој играч :vozbud:

http://www.tuttosport.com/calcio/se...uve:+se+vuoi,+riesci+a+prendere+Luis+Fabiano»
п.с јувентус ако сака може да го земе луис фабиано на позајмица
п.с минатото коло мислам дека луис фабиано даде хет-трик .
Марота сакаше позајмица добиваш на позајмица не го земи нека не освое јувентус до 4 место ке ти ебам се .

Пацини оди во интер според тутоспорт.Му рекол ДА на интер пишува во насловот и се збогува со сампдорија..

ах у п.м
п.с Милан зема емануелсон,касано,ван бомел за 6 милиони евра
Интер ги зема ранокиа за 12 милиони,Пацини му нудат 20 милиони .
п.с наполи е опасен ,и ние останавме без еден од најдобрите поединци квањарела и се надевамае за место во лигата на шампионите .ОХО ДОЛГА И ШИРОКА Е .

Абе премногу се засиливме во преодниов рок, у п***у матер, што да ти расправам, па уште Марота изјавил дека пазарот за нас завршил. А што испазари бе шефе за да заврши пазарот? Просто не ми се верува како на некои луѓе к*р им е, двор им е што Јувентус е 6 ти на табела и што нема никаков напредок во однос на лани и пак се задоволни од тимот кој го имаме на располагање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom