Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Во јуве официјално пристигна лионел меси,ај честито

да шлакнам и ја од мене една ебиветер шпекулација

Агентот на ФИФА кој помага да се реализира трансферот на Фабијано во Јуве,изјави дека можно е Фабиано да се пресели во Јувентус и тоа на позајмица.Изјави дека можно е да дојде до трансфер,ако Јуве се согласи да плати одредена сума на Севиља сега, и доколку сака,да го доплати трансферот во Јуве (исто како позајмицата на Кваљарела, каде Јуве плати 4 милиони однапред,и ако сака да го купи треба да даде уште 13) линк

Барзаљи е во Торино на медицински прегледи. линк

Според мене подобра опција е да се земе младичот од Фрајбург.

Во јуве официјално пристигна лионел меси,ај честито

да шлакнам и ја од мене една ебиветер шпекулација
алал да ни е ,сега мое да славиме наша е титулата .
п.с за колку пари го земавме ?

Official: Andrea Barzagli To Join Juventus From Wolfsburg After MedicalJuventus have confirmed Andrea Barzagli is having his medical in Turin and will pen his new deal afterwards as he arrives from Wolfsburg. некој повеќе инфомации?

@kockar18

аа специјален дил сме напраиле,сме го земале за 10 милиони,дел нери изјави вредеше што чекавме цело време што не купувавме други играчи ,можевме да ги потрошиме парите на форлан,фабиано....среќа наша,сеа за тие пари меси го имаме,ајде живели :)

Агентот на Фифа потврди дека Јувентус и официјално постигнале договор со Лукас Пиазон.линк

Пиазон би можел да прејде во Јувентус кога ќе наполни 18 години,но ако добие италијански пасош,може уште во Јули да му биде на располагање на клубот.

A кога детето ке полни 18?
Gustavo Lucas Domingues Piazon (Sao Paulo, Brasil, 6 de diciembre de 1994)...Доколку не добие италијански пасош до ова лето ќе треба да почекаме уште 2 години за да заирга за Јуве :tapp:

Епа ако дојде Фабиано таман ке му чува место на паизон за 2 години детото ке дојде и ке фабиано ке го пратиме во вардар да игра тогаш на 35 години, шо ке ние е.Иначе Тони според плановите на управата останува и следната година кај нас како што читав деновиве.Амаури и Јакнита на собор нека ги однесат некаде во планина и по 2 крави за еден нека бараат.Амаури ке влече плуг ако не друго за Јакинта незнам нозетее ке му останат во земјата како што ги повредува стално:pos2:....

Е сеа добро е што неговите родители имале италијанско потекло па може да извади италијански пасош,а ако го направи тоа би можеле да го имаме уште во Јуни.За Италијанците не важи ова правило,па ако има италијански пасош може и на 17 да дојде.Негде прочитав дека сме го земале младичов за 7 милиони,али ај ќе чекамe официјална потврда

Абе а неможе уште сега во јануари да дојде? Замислете да има побарано за пасош од поодамна и сега да му го дадат деновиве и последен ден да потпише со нас а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom