Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Красо бил ужас, а Маркизио што беше тогаш, Мота, Гросо, Амаури, повеќе плукаш по играчот кој ни донесе еден куп на бодови отколку по Амаури или Гросо кој се дно на дното.
Каде виде дека плукам? Полека малку,смири се,и јас сум очаен од состојбата во Јуве,не само ти..... секој играч има добри и лоши изданија,ова беше едно од ретките лоши на Красич.. факт е дека денес беше катастрофа,ниту еден пас не заврши,ниту еден продор.....како шо кажав ,го читаа како селски буквар. А Мота Гросо Амаури играат константно на ова ниво цела сезона, ништо ново кај нив,затоа и не ги коментирам,и имињата ми е гад што им ги спомнав во постот....

Каде виде дека плукам? Полека малку,смири се,и јас сум очаен од состојбата во Јуве,не само ти..... секој играч има добри и лоши изданија,ова беше едно од ретките лоши на Красич.. факт е дека денес беше катастрофа,ниту еден пас не заврши,ниту еден продор.....како шо кажав ,го читаа како селски буквар. А Мота Гросо Амаури играат константно на ова ниво цела сезона, ништо ново кај нив,затоа и не ги коментирам,и имињата ми е гад што им ги спомнав во постот....

Брат колку и да е Красо јак индивидуалец покрај вакви играчи и Меси и Роналдо да се во ЈУВЕ ништо нема да направат. Неможе човекот цело време сам да игра, и полека се вклопува во сивилото. Нема атмосфера во тимот, играта ни е јалова, немаме бекови се се тоа низа на проблеми кој во моментов ги има Јуве а ниту еден потег не гледам од управата како би се пребродиле. Впрочем тие можат само на трансфер пазарот да делуваат (иако е тешко веројатно) а за атмосферата во тимот главен кривец според мене е тренерот. Неможе да е тренер на ЈУВЕ а да тера само една иста формација, ја не видов друга освен 4-4-2. За мене оваа формација и со вакв играчи на ЈУВЕ е целосен промашај. Ако дојде Барзаљи нека проба со 3 назад и со појачан среден ред бидејќи со вакви бекови какви што имаме во моментов тешка е работата.

Брат колку и да е Красо јак индивидуалец покрај вакви играчи и Меси и Роналдо да се во ЈУВЕ ништо нема да направат. Неможе човекот цело време сам да игра, и полека се вклопува во сивилото. Нема атмосфера во тимот, играта ни е јалова, немаме бекови се се тоа низа на проблеми кој во моментов ги има Јуве а ниту еден потег не гледам од управата како би се пребродиле. Впрочем тие можат само на трансфер пазарот да делуваат (иако е тешко веројатно) а за атмосферата во тимот главен кривец според мене е тренерот. Неможе да е тренер на ЈУВЕ а да тера само една иста формација, ја не видов друга освен 4-4-2. За мене оваа формација и со вакв играчи на ЈУВЕ е целосен промашај. Ако дојде Барзаљи нека проба со 3 назад и со појачан среден ред бидејќи со вакви бекови какви што имаме во моментов тешка е работата.
Се слагам со се освен со тоа дека е крив тренерот за атмосферата,одговорот е во твојот пост,надополнет со лоша среќа,повреди.....оти види па 1 полусезона каква атмосфера имавме? Зар Дел Нери заборави после новогодишната забава како да ги мотивира играчите? Не друже ,ни требаат 3-4 добри играчи,и помалку повреди,Дел нери ке ви докаже на сите,само тие 3-4 како одминуваат деновиве,ме фаќа страв остануваат за Летото...

Друже одамна го велам ова ама со камења се фрла одма ако се даде критика и одма ќе почнат лани као сме биле камења а годинава револуција, свашта.Многу грешна политика што се изменија голем број на играчи а ништо конкретно и квалитетно не се купи туку беа набркани неколку искусни играчи и заменети со искршени, доодени ,неиспробани ,просечни играчи.А Дел Нери приказна за себе, какви само измени прави се гледа дека сеуште си мисли дека е во Киево.

Епа тоа е проблемот сите веруваат во еволуции и револуции (со исклучок на одредени фанови). Ајде да им се даде време ама многу веројатно е дека и наредната година ќе биде ваква состојбата, и што ќе правиме тогаш? Незнам за останатите ама после 5 години нервози почнав да губам живци веќе. И Арсенал го гледам да изгуби ама барем се борат, играат се залагаат. Може да изгубат со 1-0 а да имаат преку 10 одлични шанси, тогаш ништо не би им замерил. Но кај нас единствената 100% доаѓа во 90 минута, играта не би ја коментирал, со апсолутно никакво залагање, е тоа е тоа што ме нервира. Неможе тренер како Дел Нери да го води ЈУВЕ и ќе се покаже тоа за одреден период. Може е тренер за 3 или 4 место, но да не одведе до скудето, многу тешко. Тежок ќе биде патот да се врати ЈУВЕ како во златните денови, посебно кога се нема никаков план за работа.

--- надополнето ---

Се слагам со се освен со тоа дека е крив тренерот за атмосферата,одговорот е во твојот пост,надополнет со лоша среќа,повреди.....оти види па 1 полусезона каква атмосфера имавме? Зар Дел Нери заборави после новогодишната забава како да ги мотивира играчите? Не друже ,ни требаат 3-4 добри играчи,и помалку повреди,Дел нери ке ви докаже на сите,само тие 3-4 како одминуваат деновиве,ме фаќа страв остануваат за Летото...
Па неможе се ние да немаме среќа, веќе 4 сезона немаме среќа. Не би рекол дека е среќата во прашање туку многу други фактори кои доведуваат до сево ова. Иако постојано се збори дека Виново не е погоден тренинг центар поради климата веќе колку години по ред сме таму и постојано изгледаме како болница а не како тим. Друга болна точка ни се бековите, мора да се купат солидни бекови ако сакаме нешто повеќе. Во овој рок доведување на Фабиано и еден бек би било доволно за 4 место.

И мене не ми е јасна измената Красич-Дел Пиеро се моли авторот Дел Нери да ја објасни.Го остави Пепе го извади Красич.
Дел Нери го објасни потегот да го извади од игра Красич, а тоа го направил поради умор на играчот кој немал паузирано од Светското Првенство. линк

^^ Нема пари клубот да купува бекови и Фабијано :wink:

Епа ако нема пари, ќе си гледаме ЕЛ, или да почнеме крикет да гледаме, во таа гранка од спортот се пуштија сега, ако може да се нарече спорт тоа.

е ке го прашам господинот моџи за ова шо му се дешава тој е главиниот виновник шо клубот има огромен - во буџетот и секо и блан а не марота и нери дај бе да ви се плукнам во навивачите ај да речиме лани до овај период сме имале 8 порази со чело на роки и 10 победи и 3 нерешени утакмици а тоа се 36 бода а годинава единсвено шо имаме 8 нерешени утакмици 4 порази и 9 победи покрај сите промени и повредени играчи од кој ни требет бекој и 1 2 напагачи друго сум задоволен

Со кој напад сакате да тепаме мрднати сте,Амаури????што се изненадувате од овој резултат,никој не е задоволен али бидете реални,не е овој тим за скудето,немаме напаѓачи ние и сакате да тепаме секоја утакмица,тоа само на менаџер кога ќе играте.На лето 3-4 класа играчи тогаш ќе праиме муабет.

@HULK

јао друже дај не зезај имаш напишано пази:
"И Арсенал го гледам да изгуби ама барем се борат, играат се залагаат. Може да изгубат со 1-0 а да имаат преку 10 одлични шанси, тогаш ништо не би им замерил. Но кај нас единствената 100% доаѓа во 90 минута, играта не би ја коментирал, со апсолутно никакво залагање"

Ако денес на оваа игра не виде залагање не знам кога имало,момците се посраа од трчање , едно е да кажеш толку е работата не иде треба засилување а друго е да кажеш дека не се залагале,изгинаа на терен доле...а ти велиш апсолутно никакво залагање... :(

Колку е Сампдорија тешко гостување доволно говори:

Сампдорија - Јуве 0-0
Сампдорија - Милан 1-1
Сампдорија - Интер 1-1
Сампдорија - Рома 2-1
Сампдорија-Лацио 2-0

Единствено пораз дома од Наполи 0-1.

Ако споредуваме со минатата сезона, да, ова е успех. Лани тука изгубивме 1-0, сега сме напреднале, "им вадевме" 0-0. Топ сме бе, да не не сме? Лани бевме 7мо место сега сме 5 то. Проектот успешно се спроведува.

Ако споредуваме со минатата сезона, да, ова е успех. Лани тука изгубивме 1-0, сега сме напреднале, "им вадевме" 0-0. Топ сме бе, да не не сме? Лани бевме 7мо место сега сме 5 то. Проектот успешно се спроведува.

Не играш менаџер освести се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom