Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Аквилани за 2-1. Центаршут од слободен на Дел Пиеро и на одбиена гол постигна. (За тие што не гледаат)

Браво за Аквилани покажува дека е јуве материјал,се надевам ке издржиме до крај:cuc:

ааааааааааа јувко јувко мој,со бари не можеш да излежеш на крај,не се знае веќе на која позиција ни фали човек...

--- надополнето ---

овој па григера ебаму каменот,траоре е бојле 10 пати од него

Им зедовмо ЦЕЛИ 3 бода на Бари, јееееееј :pehar:

ааааааааааа јувко јувко мој,со бари не можеш да излежеш на крај,не се знае веќе на која позиција ни фали човек...

--- надополнето ---

овој па григера ебаму каменот,траоре е бојле 10 пати од него
хахахаха нели забележуваш дека ни требаат двајца играчи 1 напагач и еден бек поточно десни каде што е мота(треба и леви ама ке се враати де чење и ке изгураме таму )

лол тепавме :vozbud:коа дадоа 5+ да се игра мене срцето камен ми се стори :) ајде честито тешка победа против екипа што треба да и се акне барем една 5ка со кромид...

Не 2-3 туку 10 нови играчи ни требаат. Не ми се верува што дочекавме, да се радуваме на победа со Бари ко да сме освоиле првенство. Грда, сива игра без шут кон гол и два дадени гола од мртва игра, по прекини. Премалку за еден Јувентус. Дали некој одговорен го гледа ова? ... или можеби вака го замислуваат Јуве? Колку долго ќе трае тој нивни е**н проект? До 2020, 2030? Преку таквото ми е од тој нивни проект!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom