Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.tuttosport.com/calcio/calciomercato/2011/01/15-103916/Jos%C3%A8+Fuentes%3A+%C2%ABLuis+Fabiano%3F+Juve+e+Inter+lo+vogliono%C2%BB
Ајдее еден притисок за овој да направиме да дојде :vozbud:

Високо ценетиот Амаури не може да ми го трампате вие.Сега за некоја утакмица коа ке даде гол да ве видам.

Антонини дајте го не ми го шлепате и Бонера тука.

Jas_22 не ги бркај Миланезите у преговори сме...

@Bianconero vero

Koга зборам јас... :)

Читав за утакмицава утре на Тутојуве, има идеја да се смени формацијата во 4-3-3

вака:
Пепе - Дел Пиеро - Красич
Маркизио - Сисоко - Аквилани
Траоре - Киелини - Бонучи - Соренсен
Буфон​

Баш го прочитав ова за Кавани минатиот пат и на ливче X си ја пишав а на Кајгана тип 1-1.:)

А формацијава баш ми се свиѓат, на Фифа 11 си терам јас 4-3-3 со Јуве и парче прам.:icon_lol:

Баш го прочитав ова за Кавани минатиот пат и на ливче X си ја пишав а на Кајгана тип 1-1.:)

А формацијава баш ми се свиѓат, на Фифа 11 си терам јас 4-3-3 со Јуве и парче прам.:icon_lol:

Ваков ти е нападот? Пепе Дел Пиеро Красич ?

Остајте Фифа на Менаџер партали се прави со Јуве :vozbud:
Марота и Дел Нери во едно сум :pos2:
Тактика 4-4-2 Само тоа за Јуве,а за дерби на Барса формациата.

Утре мора победа против Бари ако не го добиеме ништо не правиме.Срце на терен !!!

@Bianconero vero

Koга зборам јас... :)

Читав за утакмицава утре на Тутојуве, има идеја да се смени формацијата во 4-3-3

вака:
Пепе - Дел Пиеро - Красич
Маркизио - Сисоко - Аквилани
Траоре - Киелини - Бонучи - Соренсен
Буфон​

Неможи таа формација
-Маркизио - грипосан е и не е во составот мислам
- Сисоко е во некаква си војна со раководството па неговото играње ми делува на камиказа потег.

Неможи таа формација
-Маркизио - грипосан е и не е во составот мислам
- Сисоко е во некаква си војна со раководството па неговото играње ми делува на камиказа потег.

Тој шо си има проблем со управата нека си го стави настрана, ако игра ќе игра за тимот и навивачите.:toe:

Денеска гледав малце од првото полувреме Интер - Болоња и Екдал ми остави уште еднаш голем впечаток, значи цврст,стабилен и технички добро поткован фудбалер и плус потекнува од нашата школа и мислам дека би било огромна грешка ако не биде вратен идната сезона.

За утре од можни 4 средни играчи тројца не се на располагање па така да друштво на Аквилани најверојатно ќе му прави младиот Џандонато.
Иако Бари навидум изгледа како лесен противник и е последен на табелата, они секогаш го даваат максимумот кога играат против Јуве така да утре ќе биде премногу тежок натпревар според мене, но очекувам победа.

Денеска гледав малце од првото полувреме Интер - Болоња и Екдал ми остави уште еднаш голем впечаток, значи цврст,стабилен и технички добро поткован фудбалер и плус потекнува од *нашата школа и мислам дека би било огромна грешка ако не биде вратен идната сезона.

Екдал е одличен фудбалер, ама не е од школата на Јуве. Купен е од Шведска, мислам пред 2 сезони.

Екдал е одличен фудбалер, ама не е од школата на Јуве. Купен е од Шведска, мислам пред 2 сезони.

Така е моја грешка знам дека играше за Примавера тимот ама мислев дека потекнува и од школата :toe: како и да е фала за исправката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom