Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да даде господ Торес да дојде во Јуве за тоа дали треба да замине некој не ми е гајле или да гатам повреди неќам ...Торес ми е омилен играч и подобро нешто според мене не можеме да купиме!!!El Nino :vozbud::vozbud::vozbud:

Мечот со Наполи нагости е меч кој најмалце го сакам.
Неможеше да дојди во полошо време, Кваљарела се повреди, Мело се изглупира, доживеавме катастрофа од Парма дома, сигурно дека ќе биде пеколно тешко да се победи.
Мотивацијата и желбата за игра беа виновни за сите добри игри оваа година, после тоа што се случи пред 3 дена незнам дали се вратени.
Искрено ме фаќа страв и со нерешено би бил задоволен.:kesa:

^ Јас пак мислам дека Наполи има помалку квалитетна екипа од нашата и дека ни се стари должници. Посакувам од ова гостување 3 бода а мислам и дека 3 те бода се достижни и дека не барам нешто нереално. Треба да им наплатиме некои стари сметки и мислам дека сега е моментот за тоа.

Го гледам видеото и просто се чудам како е можно на еден ваков играч што таа сезона постигнуваше многу голови е можно толку многу да му падне формата и до толку да го изгуби осетот за гол.
Од една страна дури и жал ми е :(

хахахахахахаахааха не жали нема потреба .Меси не би го продале по никоја цена ,тој е врзан за клубот и не се лажи дека сме можеле да го донесеме .

Кој рече дека жалам? Напротив :) Не сакам играчи кои знаат да се снајдат само во една средина. И да, можевме да го донесеме, мислам дека тогаш уште алфа и омега во Барса беше Роналдињо, и Меси не беше тоа што е денес. А иначе коментирав од аспект на шпекулациите кои кружеа, не дека сакам да го жртвувам Буфон за некоја си ѕвезда која без Чави е изгубена...

Го гледам видеото и просто се чудам како е можно на еден ваков играч што таа сезона постигнуваше многу голови е можно толку многу да му падне формата и до толку да го изгуби осетот за гол.
Го гледам клипот и се чудам...Какви голови има постигнато некогаша оваа и минатата сезона не е ни сенка на тоа што е бил...Незнам дали приметивте ама ни еден гол нема со бројот 11 сите беа со бројот 8 на клипот...Да не му е малер тоа што ја сменил бројката...:tapp: Ај се андевам утре ќе ме изненади со 1-2 гола и победа против Наполи :)

Да не има некој у план да иде на Маракана ќе имао пријателска со Црвена Звезда на 17 или 22 февруари ??

Пак не ме сфаќаш што се обидувам да кажам. Многу е нормално дека Торес би играл кога би дошол. Работата е, што кажувам 4 ќе бидат премногу. Се додека не продадат еден од тие двајца што ги кажав, тешко дека Торес би дошол.

ако можеше пепе да игра бек може и амаури да игра бек и така е добра и корпулентен .

Според Tuttojuve,Tuttosport и Gazzeta Dello Sport,против Наполи Јуве ќе настапи со:

Сторари

Григера--Бонучи--Киелини--Гросо

Красич--Аквилани--Маркизио--Пепе

Лука Тони--Дел Пиеро

А според Sky.it:

Сторари

Григера--Бонучи--Киелини--Гросо

Красич--Сисоко--Аквилани--Маркизио

Лука Тони--Дел Пиеро

Да не има некој у план да иде на Маракана ќе имао пријателска со Црвена Звезда на 17 или 22 февруари ??
Јас сум 100% ИН .Проблемот е што од другарите ми никој не е бјанконер,така да се крстам во вас,кајганџии...Ајде барем 3-4 да се збереме...Прочитав дека некоја агенција планира да прави организирана тура....

Ова ти е како да гледаш документарец за диносауруси.

И тогаш трошеше премногу топки и и тогаш бев скептичен за овај и покрај то шо даваше по некој гол.

Јас сум 100% ИН .Проблемот е што од другарите ми никој не е бјанконер,така да се крстам во вас,кајганџии...Ајде барем 3-4 да се збереме...Прочитав дека некоја агенција планира да прави организирана тура....

Epa se zbirame od tuka :) a i + ne bi trebalo da bide skapo ( barem jas se nadevam ) :)

Јас обавезно идам и ќе носам уште еден бјанконер со мене. Планиравме да одиме за Торино ама ако излезе работава за во Белград ќе му дојде како кец на десетка :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom