Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахахахахахаахааха не жали нема потреба .Меси не би го продале по никоја цена ,тој е врзан за клубот и не се лажи дека сме можеле да го донесеме .
Го гледам клипот и се чудам...Какви голови има постигнато некогаша оваа и минатата сезона не е ни сенка на тоа што е бил...Незнам дали приметивте ама ни еден гол нема со бројот 11 сите беа со бројот 8 на клипот...Да не му е малер тоа што ја сменил бројката...
Го гледам видеото и просто се чудам како е можно на еден ваков играч што таа сезона постигнуваше многу голови е можно толку многу да му падне формата и до толку да го изгуби осетот за гол.
Од една страна дури и жал ми е![]()
Пак не ме сфаќаш што се обидувам да кажам. Многу е нормално дека Торес би играл кога би дошол. Работата е, што кажувам 4 ќе бидат премногу. Се додека не продадат еден од тие двајца што ги кажав, тешко дека Торес би дошол.
Да не има некој у план да иде на Маракана ќе имао пријателска со Црвена Звезда на 17 или 22 февруари ??
Јас сум 100% ИН .Проблемот е што од другарите ми никој не е бјанконер,така да се крстам во вас,кајганџии...Ајде барем 3-4 да се збереме...Прочитав дека некоја агенција планира да прави организирана тура....Да не има некој у план да иде на Маракана ќе имао пријателска со Црвена Звезда на 17 или 22 февруари ??
Го гледам видеото и просто се чудам како е можно на еден ваков играч што таа сезона постигнуваше многу голови е можно толку многу да му падне формата и до толку да го изгуби осетот за гол.
Од една страна дури и жал ми е![]()
Јас сум 100% ИН .Проблемот е што од другарите ми никој не е бјанконер,така да се крстам во вас,кајганџии...Ајде барем 3-4 да се збереме...Прочитав дека некоја агенција планира да прави организирана тура....