Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Малку не сум активен на вашиов фан клуб и гледам промени... може освен Тони да ме известите кои играчи се дојдени кои се продадени... што е со Кваљарела?
И дали се опорави Буфон?
ПС: Честито засилување :)
Досега е земен само Тони, Ква се повреди 4-6 месеци, Буфон е спремен да брани против Наполи:toe:

Не знам дали некој го стаил, но ова е кажано од Тони. Кај аматерчињаНа од Спортденес го видоХ.

Понуда од Јувентус не се одбива. Среќен сум бидејќи го остварив сонот. Му се ставив на располагање на тренерот Дел Нери и сакам да помогнам. Силно посакував да се преселам во Јуве, се одреков и од парите, само да заиграм за торинскиот клуб.

одлична изјава,да се надеваме дека таков ќе биде и на терен-одличен

со изјавиве изгледа многу мотивиран и спремен за напад ама ќе видиме дали ќе го докаже тоа на теренот...

Тони докажа дека е фудбалер од срце а не од камен.:)

Повиканите за мечот со Наполи:

2 Motta
3 Chiellini
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traore
19 Bonucci
20 Toni
21 Grygera
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
36 Giandonato
41 Giannetti
43 Sorensen

Јас би излегол со овој состав:

Storari
Grygera - Bonucci - Chiellini - Traore
Krasic - Aquilani - Marchisio - Pepe
Toni - Del Piero​

Но најверојатно ќе биде овој:

Storari
Sorensen Bonucci Chiellini Grosso
Krasic Aquilani Marchisio Pepe
Toni Del Piero​

Повиканите за мечот со Наполи:

2 Motta
3 Chiellini
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traore
19 Bonucci
20 Toni
21 Grygera
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
36 Giandonato
41 Giannetti
43 Sorensen

Јас би излегол со овој состав:

Storari
Grygera - Bonucci - Chiellini - Traore
Krasic - Aquilani - Marchisio - Pepe
Toni - Del Piero​

Но најверојатно ќе биде овој:

Storari
Sorensen Bonucci Chiellini Grosso
Krasic Aquilani Marchisio Pepe
Toni Del Piero​

Не ми се верува да го пушти Тони уште одма да игра иако сакам да игра. Не можам да го гледам горилото со косата како се влечка по теренот.

Не ми се верува да го пушти Тони уште одма да игра иако сакам да игра. Не можам да го гледам горилото со косата како се влечка по теренот.
Aмаури не е 100% фит, затоа мислам дека ќе игра Тони. Плус тоа, Амаури скоро цела со Парма ја изигра, така да затоа мислам дека Тони ќе е стартер.

Што читам бре, Форлан ке сме го донеселе ?? Има некој некаква информација ??

Инаку, и јас мислам дека ке биде стартер Тони, а незнам само дали Сторари ке брани или Буфон? Како стоиме со голманите.

Гарфилд, и јас сакам да почнеме со Траоре малце да видиме што ке направи, Гросо е ептен тупак, затоа, барем да се проби.

AG. Mutu: "Juve asked me" There is also to Mutu Juventus in the race. Speaking at the microphones of Gsp Tv, the agent of the Romanian, Giovanni Becali, talked about the situation faced by his representative, revealing that there were contacts with the Juventus training, interested in detecting the label of the attacker, finished the edge of the purple team because of some friction with management: "Juventus asked Mutu, Cesena but remains very close to the player. Bologna also has called me to get information about him and in any case there is no chance that it remains in Florence and if they want to communicate something, we must communicate to us or our lawyers. Mutu has 32 years of life and sign the contract. "

Сторари ќе брани,а што е со Мота?се изгуби дечкото а и ја би сакал Траоре да го видиме но ова е тешка утакмица дечкото уште нема играно асално најверојатно у куп ќе го стаи а оваа да го игра Григера лево ,Мота десно.

а ова со Муту ја неам ништо против да дојде.

Сторари ќе брани,а што е со Мота?се изгуби дечкото а и ја би сакал Траоре да го видиме но ова е тешка утакмица дечкото уште нема играно асално најверојатно у куп ќе го стаи а оваа да го игра Григера лево ,Мота десно.

а ова со Муту ја неам ништо против да дојде.

Па сМотанион се изгуби скроз, зато не играт, појма си немат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom