Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе јас разбирам да се изгуби некогаш и да се добие лекција ама од просечна екипа како Парма, тоа е вистинска бламажа.по досудениот пенал режисерот ги даде играчите во профил и колку што се сеќавам од таму не се виде ни допир од кјелини...инаку еве 1-4 убаво го изедовме си примивме 4 гола многу светла иднина не чека вака...
Читај го потписот на чланот над тебе и види кога е тоа напишано и се ќе ти стане јасно. Тој ден уште не сме го дочекале. Што се однесува до кладилницата играј не слободно 1 дебел како врата, друг тип јас не гледам на утрешниот меч. Ако те зафркнат, јас ти ја враќам уплатата.
Она што ми е потешко од поразов е повредата на Кваљарела. Бодовите можат да се надокнадат со победа на гости кај Наполи ама кој ќе го надокнади отсуството на Кваљарела? Со Амаури во нападот можеме да се надеваме само на добар ден од страна на одбраната и на секој меч да идеме на 0-0.
Да напоменам дека тоа го напишав во Октомври и мислам дека тогаш победивме со Лече 4-0 а Амаури дури и во една таква победа беше мизерен. Инаку мангупот нема гол од квалификациските мечеви со Штурм во Август.Мајко милааа!! Ако, има надеж. Абидал вчеравечер даде гол за Барса.
П.С. Ебати несреќата шо ја имам. Немаше струја па неможев да уплатам, иначе ќе ми вратеше уплата!![]()
Да напоменам дека тоа го напишав во Октомври и мислам дека тогаш победивме со Лече 4-0 а Амаури дури и во една таква победа беше мизерен. Инаку мангупот нема гол од квалификациските мечеви со Штурм во Август.