Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Formazioni ufficiali:

CATANIA (4-3-1-2): Andujar, Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez, Ledesma, Biagianti, Martinho, Gomez, Morimoto, Maxi Lopez. A disposizione: Campagnolo, Ricchiuti, Izco, Llama, Carboni, Antenucci, Mascara. Allenatore: Giampaolo

JUVENTUS (4-4-2) Storari, Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso, Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Pepe, Iaquinta, Quagliarella. A disposizione: Manninger, Motta, Legrottaglie, Sissoko, SalihamidzicLanzafame, Del Piero

Formazioni ufficiali:

CATANIA (4-3-1-2): Andujar, Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez, Ledesma, Biagianti, Martinho, Gomez, Morimoto, Maxi Lopez. A disposizione: Campagnolo, Ricchiuti, Izco, Llama, Carboni, Antenucci, Mascara. Allenatore: Giampaolo

JUVENTUS (4-4-2) Storari, Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso, Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Pepe, Iaquinta, Quagliarella. A disposizione: Manninger, Motta, Legrottaglie, Sissoko, SalihamidzicLanzafame, Del Piero
Очекуван состав на Јувентус. Соренсен заслужено добива шанса во стартните 11.

Ја дувна. Добро голче. Браво за Пепе. Почнува да изненадува типчево.

Ах бре..............

Да ти ебам судиите слепи, ццццццццццццц.

Чист гол не признаен, ваљда не виден

Добро е сепак, Ква погодува. 1-2

Што е со судијава бе, да му ебам слепецот. Па најмалку едно метро беше влезена топката...
Среќа што даде Јуве гол набрзо па правдата беше задоволена. Одбранава на Катанија е швајцарско сирење, али за воља на вистината и на Јуве е на слабо ниво. Како несреќно беше примен голот тоа е чудо едно...
Само нека се осигура победата со уште еден брз гол, пошто ваквите мечеви мора да се добиваат!

Правдата задоволена 1-2 ... не дека заслуживме да водиме на полувреме ама сепак нека бида среќни што е само 1-2 со оглед на тоа дека имаме и чист гол што остана непризнаен ...

Правдата задоволена 1-2 ... не дека заслуживме да водиме на полувреме ама сепак нека бида среќни што е само 1-2 со оглед на тоа дека имаме и чист гол што остана непризнаен ...
a penalot sto go napravi chielini? :)

Многу дефанзивно почнавме ама добро е даваме голови.Судијата нека се убие како можеше да не го види голот на кваљарела, ама како што кажа коментаторот правдата е задоволена.Мора дасе даде уште некој гол до крај зашто катанија ке напаѓаат уште во второто полувреме и ова не е сигурно водство.Макар уште еден гол

Добро прво полувреме според резултатот но според играта никако. Мора малку да ја зацврстиме одбраната посебно десната страна овој од катанија мн лесно минува по таа страна. И пред се мило ми е што Јакинта асистираше а Пепе погоди, а и тоа што Кваги се враќа со гол после 1-2 утакмици без гол :)

--- надополнето ---

Кај виде пенал жити се? Киелини само ја исчеша топката со рака и не ја ни промени нејзината патека :toe:

Пепе , Јакинта ,Кваљарела :aplauz:
Соренсен ме изненади ,лошо ме изненади,првите 25 минути направи неколку глупи грешки.....
А судијата не виде 2 метра внатре топката? Па да му купам двоглед,само нека каже...

Ненамерно играње со рака али тоа не го менува фактот дека можеше судијата да досуди пенал без никаква грижа на совест. Проблемот е што спрема нас поголема штета е нанесена ако праемо фер моабет ...

Во врска со утакмицата Соренсен и не е толку лош колку што е спор, според мене најслаб на теренот во прво полувреме е дефинитивно Аквилани ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom