JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар е али тие бараат астрономски суми .. најдобро од кај нив ништо да не се купува..
Ама затоа тука е Mr. Marotta кој што може секого да "издрибла" и да го доведе Зунига, Па да го исплаќа на рати .хехе![]()
Ова да се зема ке биде многу добро. Башка подобар о од Мота, има добри техники за во напад. Кога го гледам Наполи нон-стоп е по десната стран и напред и назад. Само ова се секојдневни ваљда шпекулации ништо не е заитнересирано онака експресно и официјално.Јувентус е заинтересиран за десниот бек на Наполи Зунига линк.
zalno za eden takov golman da e tolku potcenuvan pa i uste onaj guner muner ide tuka i vika so bara da brani storari
Остај друже што мисли Гуннер,може да сонува он за голман како Сторари. Него мене ме фаќа жал за човекот уште сега,еве го Џиџи почна да тренира,ке се врати во Јануари и Сторари ке го седни на клупа,каква Штета,заслужува човекот да биде прв голман во Голем клуб како Јуве...Заслужено избран за најдобар во моментот,поготово во Италија е далеку пред сите други голмани.....zalno za eden takov golman da e tolku potcenuvan pa i uste onaj guner muner ide tuka i vika so bara da brani storari
ah be dete dete od leman edna-do dve sezoni arsenal nema takov golman kako storari
mene mi e omilen golman ovoj tip mislam deka da se vikase bufon sega bi bil moze i najdobar golman vo svetot ali ete nekogas imeto klubovite vo koi igral do vcera i likot se vazni
a ne kolku dobro brani
krivo mi e samo kolku milan go prakjase na pozajmici vo cagliari, levante, fiorentina pa i vo sampdorija kaj sto stana najdobar golman vo italija za minatata sezona i posle vi go prodadoja vas za 4 miliona se izlazaa za parite a go zemaa botot amelia
Добар и обилен пост,добра компарација,само ке додадам уште една мала споредба,која мислам дека вреди најмногу...буфонпретежно овај состав беше лани имаше измени не викам не али во споредба со овај годинешниов
касерес канаваро киелини гросо
каморанези мело сисоко
диего
амаури јакинта
сторариима и во овај состав измени али од прилика ви кажувам како стои јуве ... мислам дека на добар пат сме да го вратиме онај стар јуве но сепак ке кажам уште 1 до 2 години ке ни бидат потребни да го направиме повторно онај стар јуве ова е само почеток во агњели верувам па видам што мислење имате вие
соренсен/мота бонучи киелини пепе/де чегље
красич аквилани мело маркизио
кваљарела дел пиеро
Tutor,да си финансиски менаџер не е мање битно.На крајот од сезоната клубот треба да испадне во плус и од тој плус и од продадени играчи да купи нови.Мислам дека Блан функцијата финансиски менаџер си ја врши одлично.Тоа се покажува и со напредокот со новиот стадион.Според мене тој беже поставен на функција претседател бидејќи во тој момент не можеле да најдат подобар во тогажната управа :smir:
Според Германскиот 4-4-2, Јуве и Реал Мадрид веќе имаат постигнато договор за Бензема во Јануари. Во Јануари играчот ќе пристигне на позајмица во Јуве до Јуни,а потоа Јуве ако реши ќе може да го купи за 22 милиони. линк
Според Германскиот 4-4-2, Јуве и Реал Мадрид веќе имаат постигнато договор за Бензема во Јануари. Во Јануари играчот ќе пристигне на позајмица во Јуве до Јуни,а потоа Јуве ако реши ќе може да го купи за 22 милиони. линк