Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
што им значи ова,демек ќе не јадат за појадок?:)
Незнам дал се зезаш со прашањево или не, па ај да ти реплицирам, го ругаат новиот термин од 12 ипол ...

Незнам дал се зезаш со прашањево или не, па ај да ти реплицирам, го ругаат новиот термин од 12 ипол ...

Богами за ругање е.Едвај глеав први 15 минути очи додека да отворам.

зато порано ке си легниш и ке станиш порано ке ја гледаш како човек
нема везе исто ми е.За нигде е терминов ко у јапанско првенство да играат екипиве.:pos2:

--- надополнето ---

Па кога седиш во кафана до сабајле :pos2:

шо кафана шо некој клуб:pipi:

нема везе исто ми е.За нигде е терминов ко у јапанско првенство да играат екипиве.:pos2:

--- надополнето ---

шо кафана шо некој клуб:pipi:

Брат се шалев за кафаната :kesa: се надевам не сфати здраво за готово ...

Милан без Ибра ги исплеска Лече па автоматски муабетов дека Милан зависи од Ибра ви пропаѓа во вода (бар според твојов факт)
Значи ги ставаш Милан во ист кош со Лече?! Те прашувам ова зошто Јуве го победи Милан без Красич а ти ми кажуваш како Милан го победил Лече без Ибра.

хахаха па англиско има некаде од 1 и 30 1 45 али сепак е добро вака имаш појке занимација во недела

хахаха па англиско има некаде од 1 и 30 1 45 али сепак е добро вака имаш појке занимација во недела

ама англиско е у субота,овака у субота се до здрвуваш за убаво да ти почне неделата од понеделник.У петок си на загревање малце за саботата,во сабота е кулминацијата :pos2:

ама англиско е у субота,овака у субота се до здрвуваш за убаво да ти почне неделата од понеделник.У петок си на загревање малце за саботата,во сабота е кулминацијата :pos2:
се разбираме :D него брат шо напрајвте за тимов од јуве ?? кој се во тимов од кајгана ? или незнајш

се разбираме :D него брат шо напрајвте за тимов од јуве ?? кој се во тимов од кајгана ? или незнајш

Знам кој сме.Игравме со Баерн пријателска минатат недела изгубивме 10-6.Прва средба ни беше заедно тоа е.
Требаше пак да играме викендов ама иткажаа немале играчи.Исто и фан клуб Интер требаше да потврдат дека ќе играат ама и тие не се собраа.

Знам кој сме.Игравме со Баерн пријателска минатат недела изгубивме 10-6.Прва средба ни беше заедно тоа е.
Требаше пак да играме викендов ама иткажаа немале играчи.Исто и фан клуб Интер требаше да потврдат дека ќе играат ама и тие не се собраа.

а кој се од кај нас може да ги знам јунаците што ги бранат боите од јуве од кајгана ?

Juventus_M,TENK, другите не да не ми текнуваат ама ич како им се никовите ан форум
а да и KokiTrezegoal.

п.с. Кирца пиши се сам :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom