Vinnetou
Continium Transfunctioner
- Член од
- 15 мај 2005
- Мислења
- 3.513
- Поени од реакции
- 482
...I juve da go imase berluskoni i nie ke bevme 1vi ......
...и нас немаше да ни свират вакви пенали:
1:30

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...I juve da go imase berluskoni i nie ke bevme 1vi ......
Во клаузулата на Аквилани има договор меѓу Јуве и Ливерпул сумата од 15 милиони да се плаќа на 3 рати на 3 години,а веројатно одма ќе треба да плати една третина (5 милиони).Сега за сега Аквилани и Кваљарела ке бидат сигурно откупени а тоа ке чини околу 30 мил. тоа е голем хендикеп трансвер период да почнеме со -30 мил. За тоа ке мора да се продава и да се игра паментно на пазарот и во Јануари и во Јуни. Еве и една реклама од стариот Јуве :smir:
Абе овој Balazs Dzsudzsak лево крило игра така?Па кај нас ако дојде кај ке игра маркизио?
Маркисио не е класично лево крили а нам ни треба лево крило како Џуџак така да добро ќе биде да го донесеме, а за Маркисио не се секирај ќе му се најде и нему местото со Аквилани и Мело ќе се менуваат ако се знае дека Аквилани нема право да игра во ЛЕАбе овој Balazs Dzsudzsak лево крило игра така?Па кај нас ако дојде кај ке игра маркизио?
Маркисио не е класично лево крили а нам ни треба лево крило како Џуџак така да добро ќе биде да го донесеме, а за Маркисио не се секирај ќе му се најде и нему местото со Аквилани и Мело ќе се менуваат ако се знае дека Аквилани нема право да игра во ЛЕ![]()
Ама ако го откупиме летово аквилани?Сите тројца ке сакаат да играат прв тим а ке нема место.Многу подобро играат мело и аквилани на средината отколку маркизио со мело.
Амаури во аут околу три месеци, е дури сега немат да мојме да го продајме во Јануари.![]()
Мора во јануари да се продајт .. кога ливерпул го зеде повреден Аквилани зошто да не ние да го даеме на некој помал тимТаман се одлучивме да се оттарасиме од него се повреди да му ебам коњот
„Јас бев многу изненаден кога го слушнав неговиот глас. Прво ме пофали и после ми кажа дека сум му потребен за да ја освои Лигата на Шампионите.Но јас одма го одбив.Моето срце никогаш немаше да ми дозволи за играм за Интер.“[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]I was very surprised when I heard his voice.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]At first he complimented me and then said that he needed me in order to win the Champions League.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]But I instantly refused. My heart would never have allowed me to play for Inter.[/FONT]
„Мојот агент проба да ме убеди да продолжам да играм,и имаше понуди од странство и од Италија,но јас не можев да се видам самиот себеси во друг дрес“[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]My agent tried to convince me to play on and there were offers from abroad and in Italy, but I couldn’t see myself in another shirt.[/FONT]
„Дали зборувам со Џиџи Буфон? Ние се имаме сретнато,и ќе се сретнеме пак набрзо.Јас можам да го разберам неговото страдање. Кога си сериозно повреден тогаш боли. Со тоа што не доаѓа во Виново,тој помалку страда“[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Will I talk to Gigi Buffon? We’ve already seen each other and we’ll meet up again soon. I can understand his suffering. When you are out injured with a serious injury then it hurts. Perhaps by not going to Vinovo [the club’s training base] he is suffering less.[/FONT]
Se znae :smir:http://www.soccerway.com/news/2010/November/17/neymar-eyes-juventus-move/
Јувентус како 'најголем светски бренд' спрема другите екипи...