Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Како што кажа fossil 4-4-2.com е глупости сајт и само пишуваат што им текне,еден напаѓач ќе дојде а кој ќе биде ќе видиме,и не верувам јуве да фрла 20 мил. у јануари за напаѓач ,сеа ќе се глеа да се најде поевтино решение како Адебајор или некој сличен.

и ова што ме израдува најмногу
BEGRAMO - која логика ја има за тоа ја да сум му кажал на Факети "стави го Колина" апсурдно,каде би требало Факети да го стави Колина?:) конелно овој се изјасни,Grande Bergamo:) ај да видам сеа што ќе кажат:)

Inter je najviše zvao, nisu pobeđivali pa su se stalno žalili. Mi smo imali brojeve telefona koji su svima bili poznati, kako bi federacija imala dokaze o tome ko komunicira sa sudijama", rekao je Bergamo.
"Mođi je optužen na osnovu jednog poziva, masa drugih koja je potekla od ljudi iz Intera je sklonjena u stranu", dodao je Bergamo.
:@
еве нешто од судењето во неапол

Суарез нема шанси да дојде во Јануари,затоа што е non EU играч,а ние го искористивме правото за потпишување на вакви играчи оваа година со купувањето на Красич.
Поради ова поверојатно е во Јануари да го земеме Макси Лопез како привремено решение во нападот линк.
Иако e Aргентинец има и италијански пасош така да нема да има проблем да игра за нас.Башка Марота добро стоел со газдата на Катанија,летово им го земавме Мартинез,па лесно можат да се договорат и за Макси Лопез.

А за некој од големиве имиња како Суарез или Џеко ќе мора да се стрпиме до Јуни :smir:.

Абе јас во Јуве име не барам, сакам само голови да дава, ако сакаат и од Авганистан нека го донесат.

Мора да се земи некој напаѓач што ќе даде најмалце 25 гола

За десен бек Џонсон би ни се вклопил одлично од Англија доаќа цврст е и напрет центаршут добар има.Напаѓач Џеко мислам дека треба да ни биде прва опција ако не Суарес.Адебајор никако не ни требаат такви играчи не сме милан.Кога ке им падне морал и форма и ај у Милан и Јуве во случајов не фала.Макси Лопез е добар играч али колку Мартинез толку и тој и неќам нов Амаури.Касано за бес пари би ни бил одличен но си знаат Марота и Дел Нери.Нејмар мора да се донесе тоа е мое мислење зошто е супер талент и може многу да ни донесе.Интер го зема Кутињо,Милан Пато па и ние да земеме талентиран бразилец редно време е...Лево крило ни треба но Бејл е скап а за Пасторе останува да видиме дали е во плановите на Дел Нери.

За десен бек Џонсон би ни се вклопил одлично од Англија доаќа цврст е и напрет центаршут добар има.Напаѓач Џеко мислам дека треба да ни биде прва опција ако не Суарес.Адебајор никако не ни требаат такви играчи не сме милан.Кога ке им падне морал и форма и ај у Милан и Јуве во случајов не фала.Макси Лопез е добар играч али колку Мартинез толку и тој и неќам нов Амаури.Касано за бес пари би ни бил одличен но си знаат Марота и Дел Нери.Нејмар мора да се донесе тоа е мое мислење зошто е супер талент и може многу да ни донесе.Интер го зема Кутињо,Милан Пато па и ние да земеме талентиран бразилец редно време е...Лево крило ни треба но Бејл е скап а за Пасторе останува да видиме дали е во плановите на Дел Нери.

Не ни треба ни макси лопез

Амаури кој на тренинг ги повредил лигаментите на левото колено нема шанси да се врати пред 2011 година. Минимум 2 месеци!
100% купуваме напаѓач во Јануари.

Quaglia - Iaquinta
Lanzafame - Melo - Aquilani - Marchisio
Grosso - Chiellini - Bonucci - Motta
Storari

Замени: Costantino, Sorensen, Traorе, Sissoko, Krasic, Del Piero.

"But, I used to speak with everyone. In particular I used to speak with Inter because they never used to win back then, and they always used to moan.":tv: ќе плачете, тек сеа ќе плачете:)

--- надополнето ---

Амаури кој на тренинг ги повредил лигаментите на левото колено нема шанси да се врати пред 2011 година. Минимум 2 месеци!
100% купуваме напаѓач во Јануар.

Работата е дали ќе извлечеме и 5 милионки од дечково:)

"But, I used to speak with everyone. In particular I used to speak with Inter because they never used to win back then, and they always used to moan.":tv: ќе плачете, тек сеа ќе плачете:)

--- надополнето ---

Работата е дали ќе извлечеме и 5 милионки од дечково:)
астон вила мислам нудеше 8 мил :D

Ме нервира работава околу трансвериве ноември сме уште сега почнаа со шпекулации.Аман нека заврши декември па после трансвери со тоа што пишуваат весниците играчите да им се нареди да не читаат весници туку да се посветат во преостанатиот дел од сезоната и пред се да се мисли на Џенова во недела а не тоа кој кај ќе оди!

--- надополнето ---

Ја читав дека Вила биле заинтересирани за Бензема а за Амаури не сум прочитал.
Имаше за Амаури ама се е шпекулација рано е за трасверии кој ќе купи напагач што сам се повредува?

Во јануари нема да се оствари некој јак трансвер, ке ни требаат пари за на лето кога ке треба да се откупуваат Кваља,Пепе и Аквилани. Сега за сега Аквилани и Кваљарела ке бидат сигурно откупени а тоа ке чини околу 30 мил. тоа е голем хендикеп трансвер период да почнеме со -30 мил. За тоа ке мора да се продава и да се игра паментно на пазарот и во Јануари и во Јуни. Еве и една реклама од стариот Јуве :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom