F
FuckYouAll
Гостин
Суарез годинава во лигата од 12 натпревари има дадено 7 гола. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еве нешто од судењето во неаполInter je najviše zvao, nisu pobeđivali pa su se stalno žalili. Mi smo imali brojeve telefona koji su svima bili poznati, kako bi federacija imala dokaze o tome ko komunicira sa sudijama", rekao je Bergamo.
"Mođi je optužen na osnovu jednog poziva, masa drugih koja je potekla od ljudi iz Intera je sklonjena u stranu", dodao je Bergamo.
![]()
За десен бек Џонсон би ни се вклопил одлично од Англија доаќа цврст е и напрет центаршут добар има.Напаѓач Џеко мислам дека треба да ни биде прва опција ако не Суарес.Адебајор никако не ни требаат такви играчи не сме милан.Кога ке им падне морал и форма и ај у Милан и Јуве во случајов не фала.Макси Лопез е добар играч али колку Мартинез толку и тој и неќам нов Амаури.Касано за бес пари би ни бил одличен но си знаат Марота и Дел Нери.Нејмар мора да се донесе тоа е мое мислење зошто е супер талент и може многу да ни донесе.Интер го зема Кутињо,Милан Пато па и ние да земеме талентиран бразилец редно време е...Лево крило ни треба но Бејл е скап а за Пасторе останува да видиме дали е во плановите на Дел Нери.
Амаури кој на тренинг ги повредил лигаментите на левото колено нема шанси да се врати пред 2011 година. Минимум 2 месеци!
100% купуваме напаѓач во Јануар.
астон вила мислам нудеше 8 мил"But, I used to speak with everyone. In particular I used to speak with Inter because they never used to win back then, and they always used to moan.":tv: ќе плачете, тек сеа ќе плачете
--- надополнето ---
Работата е дали ќе извлечеме и 5 милионки од дечково![]()
астон вила мислам нудеше 8 мил![]()
Имаше за Амаури ама се е шпекулација рано е за трасверии кој ќе купи напагач што сам се повредува?Ја читав дека Вила биле заинтересирани за Бензема а за Амаури не сум прочитал.
Ја читав дека Вила биле заинтересирани за Бензема а за Амаури не сум прочитал.