Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За Акви и Кваљарела си во право, но за Пепе не целосно. Мислам дека кога и да играл морал да игра многу подефанзивно од онаа негова природна позиција, заради тоа што зад него бил неговиот другар сМотаН или Де Челе кој на стартот на сезоната беше дупка.

Незнам за тебе ама јас од Пепе очекував многу повеќе. Се шо добивме од него се грешки. Од последниот меч се виде дека појќе му лежи онаа позиција шо ја игра красич ама мнооогу е нестабилен, ко другарче да му е на Сисоко.

Незнам за тебе ама јас од Пепе очекував многу повеќе. Се шо добивме од него се грешки. Од последниот меч се виде дека појќе му лежи онаа позиција шо ја игра красич ама мнооогу е нестабилен, ко другарче да му е на Сисоко.

Нема изиграно 3 утакмици по ред на една иста позиција со исти задачи, еднаш покрива назад, еднаш игра бек, другиот пат игра како класично крило, можеби ако му се остави простор да игра на неговата природна позиција ќе заигра онака како што играше лани во Удине.
Исто како Мело, лани играше онака како што не треба а и не можи да игра и беше дупка, годинава кога го оставија да игра онаму каде што треба парче прави.

Навистина за аквилани вреди да се плати толкава сума пошто е креатор скоро на цела игра на јуве исто така и кваљарела. А за пепе мислам дека не треба да се купи пошто од како што почна да игра за јуве игра топло ладно еден натпревар добро ќе го изигра еден ќе киксни така да доста е не стабилен за Мота несакам ниту да дискутирам нема што да се дискутира

--- надополнето ---

Еве една кратка изјава на Андреа во врска со прозивката од галијани претседателов вика дека не вреди да се коментира за милан исто така има прокоментирано за Дел Нери вика дека сосема е задоволен од неговата работа , дека нивна единствена цел е да се излези на терен и да се победи. ИСто така кажува за Буфон и вика дека тое е Ѕвездата на Јувнетус

П.с Нема што бе нашиов претседател е Шизик...

Мислам дека е играч на шинтер. :toe:

ДА, за разлика од Бонучи, Интер сеуште има половина од договорот на Раночија.
Бонучи беше дел од трамтата на Тиаго Мота од Џенова во Интер :pos2:

Марота изјави дека Аквилани и Кваљарела играат многу добро,и дека ги исполнуваат сите услови да бидат откупени целосно од страна на Јувентус.Марота изјави дека жали поради тоа што се случува меѓу Сампдорија и Касано,а отфрла негов ангажман изјавувајќи дека Јуве има друг проект и дека во овој момент нема место за Антонио во Јувентус.линк

Неимар изјави дека има понуди од 5 големи тимови: Јувентус,Челзи,Манчестер Јунајтед,Интер и Реал.

Потоа изјавува:

The proposal that I like best? Juve. They have a great appeal to the international level. I say this without problems: wear willingly Juventus. If I know some of the samples of Juve? Buffon. One of the strongest goalkeepers in the world.
„Понудата која ја сакам најмногу? Јуве. Тие имаат одличен пристап на интернационално ниво. Јас велам дека без проблем: со драго срце би го носел дресот на Јувентус. Дали знам некои шампиони на Јуве? Буфон.Еден од најсилните голмани на светот.“ линк

Многу позната ми е изјавава :)
На лето и за Челзи вака викаше и им го тури курот.

За Акви и Кваљарела си во право, но за Пепе не целосно. Мислам дека кога и да играл морал да игра многу подефанзивно од онаа негова природна позиција, заради тоа што зад него бил неговиот другар сМотаН или Де Челе кој на стартот на сезоната беше дупка.

De Ceglie e zver coek nejkam los zbor za nego :) Mn go postuvam toj igrac ima izigrani jaki utakmici i + sega koga se povredi pustaat topka na taa strana i on so povreda puka sprint i ja izbiva topkata ( stegna zabi deteto ) Respect!!!

Колку што разбрав на tuttojuve.com излгеда дека Красич нема да биде повикан за натпреварот со Џенова заради ризик повторно да не е обнови повредата

п.с Мислам не сум разбрал погрешно ако е погрешно некој нека ме исправи

Марота изјави дека Аквилани и Кваљарела играат многу добро,и дека ги исполнуваат сите услови да бидат откупени целосно од страна на Јувентус.Марота изјави дека жали поради тоа што се случува меѓу Сампдорија и Касано,а отфрла негов ангажман изјавувајќи дека Јуве има друг проект и дека во овој момент нема место за Антонио во Јувентус.линк

Неимар изјави дека има понуди од 5 големи тимови: Јувентус,Челзи,Манчестер Јунајтед,Интер и Реал.

Потоа изјавува:

„Понудата која ја сакам најмногу? Јуве. Тие имаат одличен пристап на интернационално ниво. Јас велам дека без проблем: со драго срце би го носел дресот на Јувентус. Дали знам некои шампиони на Јуве? Буфон.Еден од најсилните голмани на светот.“ линк
Според изјавава на марота мене ми гледа дека ке бидат одкупени Аквилани и Кваљарела на крајот од оваа сезона а за Неимар ке видиме што ке се деси
Давор ако тоа го рекол за Челзи кој нема своја историја тогаш немора да значи и за јуве да го направи :smir:

Според изјавава на марота мене ми гледа дека ке бидат одкупени Аквилани и Кваљарела на крајот од оваа сезона а за Неимар ке видиме што ке се деси
Давор ако тоа го рекол за Челзи кој нема своја историја тогаш немора да значи и за јуве да го направи :smir:

Брат не знам со ова бразилциве го фалат како што го фалеа на кутињно и робињо и да испаднит како нив

Брат не знам со ова бразилциве го фалат како што го фалеа на кутињно и робињо и да испаднит како нив

епа дај боже да не испадни како нив :) сепак е рано ке видиме што ке се деси

Аквилани изјави дека не ја издал Рома,бидејќи Рома бил клубот кој решил да го продаде на Ливерпул за пари.Изјави дека кога е во Рим оди со крената глава, а дека својата иднина ја гледа во дресот на Јувентус,и бил многу задоволен од тоа што добивал голема поддршка од соиграчите и навивачите на Јувентус,а Рома му се само ривали.линк

Се шпекулира дека во Јануари може да биде ангажиран на позајмица Салваторе Бокети кој игра во Рубин Казан.Бокети може да игра како централен дефанзивец,а исто така и како лев бек.линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom