Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кај играа играчите без желба, кај немавме ни една шанса, освен стативата пред да падне голот, уште дебилите дозволија босиве да ни се вратат за неколку минути. Вријам од нервоза. Има ли некој што работи на мотивот кај играчите со вакви бош екипи? Ни еден меч со екипа од рангот на Бреша (освен со Лече) јас не видов мотив кај играчите да победат. Тоа според мене е загрижувачки.

Ми иде да заплачам.Не дека не можеме ама има некој проблем.Си мислат дека ке искочиме сеа таму и нема многу да трчаме енергија ке штедиме шансите сами ке си дојдат и кога тогаш ке падне некој гол.Така и направија ама мораше да се пази во одбрана повеќе.Едвај еден гол дадовме и мораше да се пази.

Амаури не е играч.Амаури е кловн, не го спомнувај кога праиме муабет за играчи.Убаво штом траоре се враќа тоа ме израдува ептен.А мело ке игра против рома така?Се оправи он?

Хехе,знам дека не е играч ама шо да му праам.Мислам дека Мело треба да се врати бидејќи беше кажано не е ништо сериозно со повредата.

Ептен слабо одиграно..Сисоко и сМота најдрва, секоа е*ена топка шо им дојди у нога а испосраа. А Гросо мафијаш е посебна прича, али каква бакембарда влече :pos::pos: Аспарух Калашњиков звани Анаконда :pos::pos: али тоа е со мизерни играчи нормално и мизерен резултат :toe:

Тотално разочарување, ова сигурно не е резултатот кој го очекував, очекував и голема борба и желба за победа но и тоа не го видов, изгледа се изморени.
Мота и Сисоко:tapp: а и другите не беа поарни, овие двајца само се истакнуваат повеќе.
Ајде нека се приберат до Сабота/Недела па да ги репниме на Рома.

Fino alla fine forza Juventus!!!

Против Рома играме во сабота во 20:45. Се надевам дека ќе ја прекинеме позитивната серија на Рома.

Како изиграа нашиве не ја гледав бев надвор.Тоа е тоа идеме даље Дел Нери нека му ја мисли како понатаму да не ја тепаме бреша стварно е да се подзамислат

Не ја гледав, не коментирам за играта. Од резултатот сум разочаран. Среќа што горе доле и другите кикснаа (Интер и Лацио) па разликата од Милан кој моментално е прв е само 3 бода. Идемо даље, против Рома мора да се изигра за победа. Како и да е интересна е сезонава! :)

Како изиграа нашиве не ја гледав бев надвор.Тоа е тоа идеме даље Дел Нери нека му ја мисли како понатаму да не ја тепаме бреша стварно е да се подзамислат
Незаинтересирано.Немавме многу шанси, едвај дадовме гол и по 2 минути примивме и ништо друго не се деси.Сисоко им ги даваше у нозе топките.Им ги подаваше како за нив да игра.Зебина одлично изигра за бреша и Диамантот хехе така некако му беше името-тој гол што ни даде.

Само да те поправам Влатче, 4 бода е разлика помеѓу Јуве и Милан. :)

Не ја гледав утакмицата, искрено очекував дека ќе биде тежок натпревар, но се надевав на победа. Среќа што Интер и Лацио кикснаа, но не смееме да ги потцениме Рома и Наполи кои моментално се во форма. Сезонава ќе биде супер интересна и мислам дека до крај нема да се знае кој ќе биде шампион.

Како што реков, не го гледав натпреварот, но по измените што биле направени(Аквилани, Дел Пиеро и Пепе аут) мислам дека Дел Нери ги штедел клучните играчи. Со овие тројца одморени, плус Мело и Келини, слободно можеме да очекуваме 3 бода против Рома, но како што кажав мораме да влеземе претпазливо.

И да, ептен ме радува што Квак-Квак влегува во форма!

Зимскиот трансфер период, подитно да се шутне дегенот Сисоко :nerv:

Ама сепак паднавме место подолу.Значи лошо коло за нас.Ваквите утакмици лани не донесоа на 7мо место.Сега ке одиме понапред сигурно до крај ама проблемот со мотивацијата останува.Мора да се борат за секоја утакмица и да даваат максимум.Само така ке има вистински напредок во играта и во резултатите.

--- надополнето ---

Зимскиот трансфер период, подитно да се шутне дегенот Сисоко :nerv:
И некој млад да донесеме.

Незаинтересирано.Немавме многу шанси, едвај дадовме гол и по 2 минути примивме и ништо друго не се деси.Сисоко им ги даваше у нозе топките.Им ги подаваше како за нив да игра.Зебина одлично изигра за бреша и Диамантот хехе така некако му беше името-тој гол што ни даде.
Сисоко во првото полувреме играше лошо,а во второто беше очаен.Дефинитивно најслабиот играч на Јуве против Бреша,скоро сите топки ги згреши,а исто така и Мота изигра лошо,во одбраната беше безкорисен,а не допринесе многу и во нападот.Наредниот натпревар е суспендиран поради жолти картони.И покрај нерешениот резултат нема голема промена на првенствената табела,а во Сабота Јуве го очекува натпревар со Рома на домашен терен.

не ја гледав утакмицава на работа бев ми кажвеа на мсн шо се дешава како абе грешката е кај дел нери погреши со замените... мислам за денешниот натпревар ... сиссоко јас цело лето ви трупев да се продај вие не епа сеа .. тое момци не очајувате 4 бода не се мн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom