Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И каква е сега табелата ? Како стоиме

Наполи тепаа у последна минута,се да им е*ам :tapp:

Ајде што бидна бидна.Наредната утакмица против Рома ќе биде тешка ама да се надеваме дека ќе успееме да ги победиме.

Ајде што бидна бидна.Наредната утакмица против Рома ќе биде тешка ама да се надеваме дека ќе успееме да ги победиме.
Не да биде тешкааа.Ама играме добро против големите екипи секогаш.Само колку да прашам имаме уште некој од повредените да ни се врати за до недела?

1. Milan -23
2. Lazio - 22
3. Napoli - 21
4. Inter - 20
5. Juve - 19
6. Roma - 18

Да тепавме ќе бевме на 2 бода од првиот ....

Не да биде тешкааа.Ама играме добро против големите екипи секогаш.Само колку да прашам имаме уште некој од повредените да ни се врати за до недела?

Траоре и Амаури ќе се вратат за другите играчи незнам,а Мота ќе паузира поради суспензија.

Реков дека ќе биде тешко, така и испадна ... повеќе среќа наредното коло.

Кај играа играчите без желба, кај немавме ни една шанса, освен стативата пред да падне голот, уште дебилите дозволија босиве да ни се вратат за неколку минути. Вријам од нервоза. Има ли некој што работи на мотивот кај играчите со вакви бош екипи? Ни еден меч со екипа од рангот на Бреша (освен со Лече) јас не видов мотив кај играчите да победат. Тоа според мене е загрижувачки.

Траоре и Амаури ќе се вратат за другите играчи незнам,а Мота ќе паузира поради суспензија.

Амаури не е играч.Амаури е кловн, не го спомнувај кога праиме муабет за играчи.Убаво штом траоре се враќа тоа ме израдува ептен.А мело ке игра против рома така?Се оправи он?

Цел тим сивило, сисоко црна дупка, он е кривецот што изгубивме два бода, ова ќе беше победа каква што забележуваат шампонските тимови, со никаква игра 3 бода, ама зашто на сисоко не му се играше го заебацел тим. И не ми е јасно како можеше Дел Нери Аквилани да го извади, а сисоко да го остави, дефинитивно на Мело од златната канта му остана само златното, кантата отиде кај сисоко. Ова требаше да биде победа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom