Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Krasic и :pop:-oт се повредени. Треба да се процени сериозноста на повредите.

Јебем ти Europa League!

Супер еј, се уште сме без пораз во Европа :icon_lol:
Шала на страна, ај следно коло и официјално да ги изгубиме шансите за пласман понатаму па да се тргне таа идеја од глава дека Јуве има сила да игра добро во две јаки конкуренции. Се надевам дека тоа им е согледано на сите во екипата и се ова што се играше до сега е на некој начин намерно, а не случајно!

^ Значи вака, да не ве цитирам сите, и не ни мислам да се расправам. То си е само мое мислење, премногу редите а после цацко ви е крив. И немој со тоа дека игравте со втор тим.. го гледав почетоко, Дел пиеро, красич и кој таму друг незнам ама играја.. А уствари за шо се чувавте ? За Чезена ??? Само ете Леч го тепа Сити, па сеа можите слободно да се насочите во првенството, целосно.

:pos:

ПС. Овај Дел Пиеро членов шо ми дал црвено, мн ме исплаши и ме повреди, нема да можам да спијам вечер. :)
Абе глуп си или глуп се правиш?? Од преги ти кажав да се мајнеш во твојот фан клуб а гледам уште си тука.. А во врска со составот што тврдиш дека сме биле со прв тим еве кој играа: Giandonato, Liviero, Buchel, Giannetti (деца што прв пат име им слушам) .... И не се чувавме за ништо, туку само сакавме да испаднеме од ова глупо натпреварување за твоја информација.

Браво за пресметките..

Fossil За претседател !! :pos:

Толку, ве напуштам засекогаш, сега имате доволно време да се припремате за дербито кое ви претстој, против силната екипа на Чезена! :))))

Чао кисче.
А доколку натпреварите од типот Леванте - Реал ги нарекуваш дерби, тогаш и за Јуве - Чезена можеш да кажеш дека е дерби.
П.С Ебаве пациентите, само да се провоцирало значи :pos:

^ Значи вака, да не ве цитирам сите, и не ни мислам да се расправам. То си е само мое мислење, премногу редите а после цацко ви е крив. И немој со тоа дека игравте со втор тим.. го гледав почетоко, Дел пиеро, красич и кој таму друг незнам ама играја.. А уствари за шо се чувавте ? За Чезена ??? Само ете Леч го тепа Сити, па сеа можите слободно да се насочите во првенството, целосно.

:pos:

ПС. Овај Дел Пиеро членов шо ми дал црвено, мн ме исплаши и ме повреди, нема да можам да спијам вечер. :)

другар уствари шо бараш ти во овај фан клуб?
ти за реал си? си нашол за кој да навиваш пациенти вечни ни се тие

Треба да се процени сериозноста на повредите.
За Красич се претпоставува дека ќе биде потребна 1 недела за заздравување од повредата (секако против Чезена нема да има право на настап). линк

А против Салцбург уште еднаш се потврди дека на Јуве воопшто Лигата на Европа не му е во приоритетите оваа сезона.Приоритет е освојување на што е можно повисоко место во Сериа А,и враќање во најелитното Европско клупско натпреварување Лигата на Шампионите.

Само да успееме да ги победиме на Чезена со овој преполовен состав,се надевам дека момците ќе изиграат мотивирано на овој натпревар и да ја израдуват домашната публика и ние навивачите со 3 бода.

ahh.. Bidna so bidna abe najbitno spored mene e da osvime seria A i da se plasirame za liga na sampioni batali ti ova VTORO KLASNO prventstvo :) Neka se Borat Lech Levski Palermo i da ne gi nabrojuvam :)

P.s. Ako ima neso novo za ova turnitov so se "organizira" Odma kazete :) Jas ke ja zazemam golmanskata pozicija :) pozz......

ahh.. Bidna so bidna abe najbitno spored mene e da osvime seria A i da se plasirame za liga na sampioni batali ti ova VTORO KLASNO prventstvo :) Neka se Borat Lech Levski Palermo i da ne gi nabrojuvam :)

P.s. Ako ima neso novo za ova turnitov so se "organizira" Odma kazete :) Jas ke ja zazemam golmanskata pozicija :) pozz......
Ако сте сериозни за ова ја сум ин

Моџи го пофали Јувентус за настапот против Милан,и изјави дека потполно си ја заслужи победата.Исто така изјави дека Јуве во Јануари треба да ангажира уште еден играч како Аквилани.линк

Gazzeta Dello Sport најавува 4-1-4-1 формација за натпреварот со Чезена:

2qvb12s.jpg

--- надополнето ---

Бепе Марота, за Дел Пиеро изјави:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “The new stadium will be ready next season and if Del Piero hopes to play there then there will be no problems.”[/FONT]
„Новиот стадион ќе биде готов наредната сезона,и ако Дел Пиеро сака да игра таму, тогаш нема да има никакви проблеми“

Марота изјави дека поради тоа ќе има и средба со Андреа Ањели.

После повредата на Легротаље, Дел Нери ќе му даде шанса на Соренсен да се докажи на тренинзите, а ако Данецот не ги исполни очекувањата на Дел Нери,тогаш се најавува дека е можно Мело против Чезена да настапи како централен дефанзивец.линк

Да ти .еб@м и повреди и се кај не зафатија баш сега.Пола тим е повреден не чини ич ситуацијава.Знае некој колку е повреден Красич?
Сакат напад имаме средината која одлично функционираше само уште аквилани и маркизио се здрави.Аквилани недај боже да се повреди пак.Читам сега Андреас бек во јануари и Ташчи на позајмица ама до тогаш?У пм :zid::zid::zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom