Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Понекогаш се согласувам но не и секогаш со човеков.Кога ке се сетам дека рече Милош Красич не е јувентус материјал сега ми иде да се згазам од смеење.Секој греши па и моџи.И мене не ми е мене по мерак касано ама неможеме да знаеме како ке се прилагоди кај нас.

Порано бев против идејата да се откажеме од Лига Европа.Како одминува време се повеќе се сложувам со таа идеја.Мора да се квалификуваме во Лига на шампиони догодина.На крајот на краиштата таму се парите,а сите знаеме дека нам посебно ни се потреби,после тоа што ни се случи со калчополи.
За Красиќ незнам што да кажам.Мислам,некаде прочитав дека Красиќ ќе биде повреден само една недела,но бидејќи е казнет исто му се фаќа.А сега испаѓа дека ќе го пропушти и второто дерби во Серија А кое го игра Јувентус.дај Боже да не биде повреден и кога ќе играме со Интер. :)

Што е работава со таа официјална слика некаква каде Амаури и Буфон не присуствувале на сликањето? Амаури не ни сакам да го видам со целиот тим нека си иде у јануари под хитно ама буфон?

^^
Мора некој да ни има фрлено некоја клетва, зошто ова стварно не е могуче :pos:

^^
Мора некој да ни има фрлено некоја клетва, зошто ова стварно не е могуче :pos:

И јас мислам така.Или па господ се смилува над другите тимови и рече јуве доста ви беше на вас сега другите ке освојуваат.И ние пак против него идеме и јаки тимови напраивме ама сепак не им оди и се пворедуваат.Кого и да донесеме такви резултати ке имаме.

Абе читав еднаш во врска со повредиве, дека имале катастрофален тренинг-центар, и заради тоа толку се повредувале...
Иначе јас би сакал Марчело Липи да се врати за тренер.

Абе читав еднаш во врска со повредиве, дека имале катастрофален тренинг-центар, и заради тоа толку се повредувале...
Иначе јас би сакал Марчело Липи да се врати за тренер.

Каков марчело липи, помина неговото време одамна.Мислам дека центарот Виново се среди и нее проблемот од таму сега, ама еве чекаме де пишат повеќе вести околу повредите.Мислам дека повеќето се на утакмица а не на тренинг.

Abe najbitno e da se drzime dodeka ne se vratime vo normala pa posle neka mu ja mislat :)

Минатата сезона имаше мнгу повреди на тренинзите,па за тоа се претпоставуваше дека нешто не е во ред со Виново.Плус тоа,извадија и дека Капело кога ни беше тренер викал дека Виново не чини.Но мислам дека се направија некои истражувања и се докажа дека се е во ред со тренинг центарот.МИслам дека сезонава повеќето повреди се на утакмиците.

Дел Нери изјави дека Красич ќе биде отсутен околу 20 дена од терените,а Легротаље повеќе од тоа.Исто така изјави дека на натпреварот против Чезена ќе игра еден од Салихамиџич и Гросо. линк

Според Тутоспорт,Андреа Ањели заедно со Елкан биле подготвени да достават понуда од 30-35 милиони за Един Џеко.Тоа ќе се одлучи во Декември,кога ќе имаат состанок на кој ќе се разговара за бизнис планот на клубот во наредните 2-3 години.

Вистина премногу повреди но најголем дел од нив се од дуели на натпревари, а многу малце на тренинг.

Траоре кога ќе се вратит ?? :raz:

Луѓе што мислите за шпекулацијата буфон аут- џеко ин?Џеко е играч кој премногу ни треба а и буфон исто така ама сторари е одличен на голот годинава така да...Не сакам буфон да си замине ама многу си заминале од кај нас и пак сме опстанале а за буфон многу се зборува и има големи шанси тој трансфер да се случи кога тогаш.Ме интересираше дали мислите дека вреди да се жртвува буфон за напаѓач доколку се жртвува.Зашто ако буфон сака сам да си замине тогаш тоа е друга приказна и немаме избор.Многу ни помогна и ако стварно сака да оди во јунајтед мислам дека тимот треба да му го овозможи тоа зашто е буфон еден од најзаслужните за нашето враќање овде кај што сме.Љубовта кон јуве ја покажа кога најмногу му требаше ама секој човек во животот понекогаш помислува и на самиот себеси.Ако навистина сака тогаш треба да му го овозможат нашите тоа и мислам дека џеко би бил најпаметниот избор каде би ги вложиле тие пари од буфон.Ама во никој случај не се сложувам дека буфон вреди САМО 20 милиона.Ако Џеко е 30, Ди Марија 40, Бејл 50 жими Qров буфон да го дадеме за ебани 20 милиона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom