Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ајде нека му срекен роденденот на красич како и на нашиот клуб кој е оформен точно пре 113 години нека ни се множат годините и да просавуваме уште мн титули

Среќен роденден Милош и среќен роденден Јуве....и да газиме се по ред у серија А...

Среќен роденден Красич и ти посакувам да освојуваш многу титули со Јувентус :)

Среќен роденден Красич и да продолжиме со добрата атмосвера месецов...Незнам зошто Марота и Дел Нери објавуваат дека не сме заентересирани за Касано кога ни е потребен таков играч али нивна работа :toe:

Среќен роденедн Красич, а воедно и Јуве.:smir:

Среќен роденден Красич, ти посакувам многу голови и трофеи со Јуве.
А Јуве да ни постои уште 130 години.:)

Нека му е среќен роденденот на Красич да дава уште многу голови и да пружи добри игри во црно-белиот дрес,а исто така и среќен роденден Стара Дамо.:back: Форца Јувентус.

Neka mu Sreken Rodendenot na Krasic :) Pa da go vidime kako go kreva peharot za seria A i Liga na sampioni :vozbud:

Епа ај нека им е Среќен Роденденот и на Красиќ, и на Јувентус, а и на легендата Умберто Ањели. Нека после некој каже дека е случајност што таков битен човек за екипата и екипата биле родени на ист ден!

Не е се до 1/2 играча.
Многу ама многу работи може да се случат до крајот на сезоната , така да неможеш да кажеш титулата е земена ...
Ама шанса за титула имате , само до кога ќе трае овој run на Lazio се чудам јас... дали мислите е можно да не престане?
хахахаа абе другар мене не ме стра од лацио,потсети се нпред некоја сезона каде бесе хофеинхам(до зимскиот преоден рок 1 ви и тоа одма по доагање во 1 лига,хал пред 2 години играе супер па го снема ,така сега и лазцио
п.с мене не ме стра од лацио туку од милан и интер(посебно најавите во зимскиот преоден рок бидејки тиа 1-0 нема да траа усте долго ке паднат.

хахахаа абе другар мене не ме стра од лацио,потсети се нпред некоја сезона каде бесе хофеинхам(до зимскиот преоден рок 1 ви и тоа одма по доагање во 1 лига,хал пред 2 години играе супер па го снема ,така сега и лазцио
п.с мене не ме стра од лацио туку од милан и интер(посебно најавите во зимскиот преоден рок бидејки тиа 1-0 нема да траа усте долго ке паднат.
Нека не те стра :icon_lol: ,И ние ке сме активни во Зимскиот преоден рок, И не е убаво толку да се форсираме, титули митули уште оваа година, да бидеме реални малку. Комплетно ремонтиран тим сме со нова управа,до сега ни оди супер,нека се ушемат играчите,плус најавите од типот Џеко,Касано итн. Следната сезона стра ке им биде на сите од нас,со право:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom