Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
^Можеби ќе излезел со 4-4-1-1 ама не знаел уште, оваа 4-4-1-1 многу дефанзивна ми гледа.

Del Neri priprema taktiku za Milan
Би сакал да излезе со 4-3-3 зш сите од одбранна на Милан се дрва така да ако тргнеме со 3 напред сигурно гол даваме.:)
Прашањето е со кои тројца?
Не би сакал слепецон Ланзафаме да го гледам во игра.

--- надополнето ---

^Можеби ќе излезел со 4-4-1-1 ама не знаел уште, оваа 4-4-1-1 многу дефанзивна ми гледа.

4-4-1-1 е иста работа како и 4-4-2, само Дел Пиеро изгледа ќе игра малце поназад затоа што подобро функционира таму отколку како класичен шпиц.

--- надополнето ---

4-4-1-1 е иста работа како и 4-4-2, само Дел Пиеро изгледа ќе игра малце поназад затоа што подобро функционира таму отколку како класичен шпиц.

Ланѕафаме е повреден.
Ако почнел со 4-4-1-1,
Пепе-Мело-Сисоко-Маркисио
Аквилани
Кваљарела(најверојатно)​

--- надополнето ---

Ја како што знам Ланѕафаме ви повреден,Амаури и Јакинта не играат,Красиќ суспендиран,достапни напаѓачи Дел Пиеро и Кваљарела..со 4-3-3 тешко,младинец да убациш тука нема шанси,еднино таа 4-4-1-1 со Кваљарела како најистурен.

Del Neri priprema taktiku za Milan
Би сакал да излезе со 4-3-3 зш сите од одбранна на Милан се дрва така да ако тргнеме со 3 напред сигурно гол даваме.:)
Кој 3-ца напаѓачи бе брат .. Амаури и Јакинта се повредени, ни остануват само Дел Пиеро и Кваљарела :)

Кој 3-ца напаѓачи бе брат .. Амаури и Јакинта се повредени, ни остануват само Дел Пиеро и Кваљарела :)

Мартинез може да игра како напаѓач а и Пепе може да се проба, колку што имам гледано од You Tube во своите клубови играа како напаѓачи.Ако сум грешка исправете ме.Вака нешто може да изведеме во таа 4-3-3 формација.

Аквилани---Мело---Маркизио
-----------------------------------
Дел Пиеро--Кваља.--Пепе(Мартинез)

Иако не ми се допаѓа многу ова мислам дека конечно треба да почнеме да играме отворено и напаѓачки и да победуваме, зошто за тоа се игра фудбалот.Затворена формација никако, имаат брзи и продорни играчи може да биде кобно тоа за нас, само напад.Forza Juve.

според моменталната форма многу ќе недостасува Красич,додека најголемо олеснување е што ги нема ни Јакинта ни Амаури-според нивната форма....средниот ред функционира добро,а не е лошо да биди згуснат за претстојниот натпревар.....ако се искористи шанса од прекините ќе биди полн погодок за Јувентус овој викенд

Да се надеваме дека Дел Нери ќе игра напаѓачки и дека ќе се докаже онаа старата: ,,Нападот е најдобра одбрана." .Доколку се реши за 4-3-3 мислам дека дефинитивно ќе го игра лево Мартинез,а десно Дел Пиеро.Уште порано Дел Нери имаше изјава дека Мартинез може да игра ЅЅ и дека во одредени утакмици ќе го користи.На крајот и 0-0 не е лош резултат,сепак на гости играме.Според мене,би било добро да не примиме гол на утакмицата во сабота. :smir:

Добре дојде, се надевам дека ќе бидеш активен.:smir:

Секако дека ке бидам активен го сакам Јувентус од мали нозе уште кога почнав да гедам фудбал :salut:

одбиена е жалбата на јуве красич да настапи утре.ги пропоушта следните два меча.ебате мафијашката асоцијација фудбалска да ти ебам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kesa:

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=170 КОПИЛЕ :nerv:

Изгледа знае дека ќе му ги земеме титулите па сега изиграва мајмун :)
Ај ако не, нека ги побара сите титули од кога постои Калчото, можеби ќе му ги дадат. После ќе стои Интер 120 кратен шампион на Италија. Ебате беља...

Ај ако не, нека ги побара сите титули од кога постои Калчото, можеби ќе му ги дадат. После ќе стои Интер 120 кратен шампион на Италија. Ебате беља...

Незнам зошто ги бара титулите од 98 и 02 кога интер тогаш поштено си изгуби. Будала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom