Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако судиш според тоа,кај Јуве ако го запреш Красиќ,го запираш и Јуве,така да не си во состојба да збориш.
Иако поиндивидуална екипа и ЈУВЕ! на чело со дајверот!
тука е Дедо Перо да ви го загорчи викендот од прекините и добрите скокачи од нафрлените топки при прекините.....Красич е незаменлив и моментално е еден од подобрите играчи во Серија А,но фудбалот е тимска игра....

Ако судиш според тоа,кај Јуве ако го запреш Красиќ,го запираш и Јуве,така да не си во состојба да збориш.
Иако поиндивидуална екипа и ЈУВЕ! на чело со дајверот!

Ако имаш намера да провоцираш слободно можеш да фаќаш патот од нашиот фан клуб. Ако Красич е дајвер тогаш не знам што се Инзаги, Тоти и остала багра за него, докори на наука за дајвери?! Красич не е италијанец и затоа е дајвер, италијанските фудбалери се светци.:tapp:

Ако мислите дека ако го запреш Красич си го запрел Јуве тогаш гадно се лажете, ама нека. Вие само потценувајте, ако тепа Јуве утре немојте да барате некакви оправдувања.

Аналогно на ова, ако го запреме Ибра тогаш сигурно тепаме, пошто освен Ибра нема фудбалер во Милан кој е способен да реши утакмица?!

Или ова е дерби па се е можно? Ако доволно пратиш фудбал ќе знаеш дека ова е вистината, во дерби натпревари нема фаворити!

Ако имаш намера да провоцираш слободно можеш да фаќаш патот од нашиот фан клуб. Ако Красич е дајвер тогаш не знам што се Инзаги, Тоти и остала багра за него, докори на наука за дајвери?! Красич не е италијанец и затоа е дајвер, италијанските фудбалери се светци.:tapp:

Ако мислите дека ако го запреш Красич си го запрел Јуве тогаш гадно се лажете, ама нека. Вие само потценувајте, ако тепа Јуве утре немојте да барате некакви оправдувања.

Аналогно на ова, ако го запреме Ибра тогаш сигурно тепаме, пошто освен Ибра нема фудбалер во Милан кој е способен да реши утакмица?!

Или ова е дерби па се е можно? Ако доволно пратиш фудбал ќе знаеш дека ова е вистината, во дерби натпревари нема фаворити!

Прочитај го постот на кој прво реплицирав па збори.
Јас зборев според логиката на вашиот другар songoku ми се чини беше.
Погрешно си ме сфатил,прочитај го уште еднаш постот.

Сампдорија и Анатонио Касано најверојатно ке се разделат преку раскинување на договорот поради караницата со претседателот Гароне.

Ако навистина се оствари, тогаш нема потреба да кажам дека Марота и Дел Нери како блиски до Касано, треба веднаш да реагираат. Едноставно Јувентус има предност пред сите останати клубови, токму поради овие двајца и нивните блиски односи со Касано. И во минатото Касано имаше пофални зборови за нив двајца, но и за Јувентус како клуб. Тоа е шанса што Јувентус во никој случај не смее да ја испушти. Цената на Касано во моментов е процената на 20ина милиони евра, а со раскинувањето тој би можел да дојде без ниту цент отштета.

Италијанските медиуми пред кратко време прогнозираа дека од летоска, нападот на Јуве ке го водат Касано и Џеко

Бидејќи не сум во можност да ве читам овој месец поради оправдани причи, дали би биле љубезни да ми кажете дали има некакви шанси вечер Красич да игра?
Фала однапред...

Бидејќи не сум во можност да ве читам овој месец поради оправдани причи, дали би биле љубезни да ми кажете дали има некакви шанси вечер Красич да игра?
Фала однапред...

Никакви!! :nerv::ne:

Цццц, не ми се верува.
Нема да биде тоа гледање без него.

Стварно бе, без Красич џабе да гледаш. Ако е тој само неколку месеци кај вас, пред тоа што гледавте како фанови не ми е јасно.

Знам дека ќе се испровоцирате, иако неам таква намера, туку ми е смешно како се менува работата кај нас за толку кратко време.

Денешната формација според:

Tuttosport

4-4-2

Storari
Motta Bonucci Chiellini De Ceglie
Marchisio Aquilani Melo Martinez
Quagliarella Del Piero

CdS

4-4-2

Storari
Marchisio Aquilani Melo Martinez
Quagliarella Del Piero

Gazzetta

4-1-4-1

Storari
Melo
Martinez Aquilani Marchisio Quagliarella
Del Piero

Касано денес не се појавил на тренинг и е комплетно исклучен од тимот.

Што бројка имаме на лагер за него? :mist:

Што бројка имаме за него? :mist:
Сигурно значи си оди од Самп а се надевам имаме најголема предност од другите да го донесеме

Џенова денес беа мизерија арно Гасперини не стигна да ни биди тренер оти ќе свршевме работа со него.
А Лука Тони заслужва награда „Златен Амаури“ да му дат

:pos2: :pos2: me iznasmea bre :)

--- надополнето ---

Ince uvek koga gi stavam juve na livce ili gubat ili nereseno e :S Ali sea zainaet ne gi stavam pa bi trebalo da iskinat :)

Што бројка имаме на лагер за него? :mist:
Остај друго, се спомнува раскинување на неговиот договор со Самп. Дa се донесе како слободен играч би било перфекција. :)

Бројка? Не е проблем, сега за сега има за бирање 15, 16, 22, 24... а од Јануари ќе да ја има и 9-ката, али таа за Џеко е резервирана, жалам. :pipi:

^

Целава ситуација ме потсеќа на моментот кога требаше да дојде Ибра во Јуве. Идиотот се истепал со некој на тренинг и Ајакс под итно го шитнаа во Јуве. Имаше муабет тогаш дека Моџи му рекол да направи проблем во Ајакс за полесно да се решат да го продадат. :)

Дали и Марота има нешто со ова со Касано сега... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom