Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Уште на научивте дека Јуве не се игра на ливче барем овие 4 години,мене ме преебаа многу пати и си ја научив лекцијата!! Вечер си ја чекам Интер за пари,колку е слатко кога омилениот тим го чекаш за пари:)

Ај што е глуп, па и нема среќа ... :tapp:

Уште на научивте дека Јуве не се игра на ливче барем овие 4 години,мене ме преебаа многу пати и си ја научив лекцијата!! Вечер си ја чекам Интер за пари,колку е слатко кога омилениот тим го чекаш за пари:)

А слатко ли е кога само омилениот тим ќе те зафркне?

Утре ќе се одлучи дали Милош Красич ќе добие казна поради изнудувањето пенал на натпреварот Болоња-Јувентус.Комисијата ќе ја прегледа снимката од натпреварот,по што ќе донесе одлука дали ќе му биде доделена суспензија на Красич. линк

Утре ќе се одлучи дали Милош Красич ќе добие казна поради изнудувањето пенал на натпреварот Болоња-Јувентус.Комисијата ќе ја прегледа снимката од натпреварот,по што ќе донесе одлука дали ќе му биде доделена суспензија на Красич. линк

Најлошо што може да се случи е да го супспендираат два натпревари, нас тоа сигурно дека не ни одговара.

Јас мислам дека нема да го казнат, зш е нов во ова првенство а и не постигнавме гол од пенал така да не влијаеше на играта.

А другите што глумат?Судијата коа е глуп што е крив Красич си наседна судијата

Стварно е дебилна работава со Красич.:jaj:

Што ме исмејувате тука бе мислите фраери сте, колку пари заради Интер сум добил претходно вие појма немате затоа ќутете си и палете се на Јуве !

Што ме исмејувате тука бе мислите фраери сте, колку пари заради Интер сум добил претходно вие појма немате затоа ќутете си и палете се на Јуве !

Не мислиме дека сме фраери,шизици сме ние.:tapp:

Стварно е дебилна работава со Красич.:jaj:

Ако Красич добие суспензија за пеналот, тогаш Неста и Принцот Чарлс треба в затвор да одат за тепачката со Наполи. Денес Рицоли ги уби Наполи со жолтите картони.

Амаури и Јакинта не се во комбинација за мечот со Милан.Амаури надвор 15 дена а Јакинта на одредено време.http://forzajuve.blogfree.net/?t=2999828Мислам дека мора да си одат уште во Јануари ако е можно и така не помагаат многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom