Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Со кој играме следна утакмица?

Водителот рече дека наредна утакмица на Јуве е дома против Лече на 16/17 Октромври, значи ќе има пауза изгледа репрезентациите играат.

Да следна ви е на 17ти со Лече :)

17/10/10 Juventus 15 : 00 Lecce
21/10/10 Salzburg 21 : 05 Juventus
24/10/10 Bologna 15 : 00 Juventus
30/10/10 Milan 20 : 45 Juventus

можеше да се земат трите бода,но и вака треба да бидеме задоволни,се покажа солидна игра !

Што се однесува до натпреварот задоволен сум од прикажаното на момците и резултатот е реален.Замерка имам за Маркизио, никаде го немаше дури не играше ни на својата позиција ( незнам што сакаше Дел Нери да направи со тоа ), подобро Пепе да играше или Мартинез.Исто така не сум задоволен и од Јакинта или некаде у офсајд е или не додава топки себичен е.Одбраната беше на ниво денес само така да продолжат дефанзифците и да влезат у форма.

И конечно некоја екипа што ја симпатишам зема бод викендов. Браво за Јуве :)

интерашиве навијаат интеррр.Нашиве Мердааа хахаха јако

Што се однесува до натпреварот задоволен сум од прикажаното на момците и резултатот е реален.Замерка имам за Маркизио, никаде го немаше дури не играше ни на својата позиција ( незнам што сакаше Дел Нери да направи со тоа ), подобро Пепе да играше или Мартинез.Исто така не сум задоволен и од Јакинта или некаде у офсајд е или не додава топки себичен е.Одбраната беше на ниво денес само така да продолжат дефанзифците и да влезат у форма.
За Маркисио тоа е однсоно дупка е...инаку мило ми е што одбраната успеа некако да се справи со Ето и другите напаѓачи...морам да го пофалам Мело човекот си растура секако тука е и Красич...но според мене најголемо изненадување е Зденката кој мислам дека играше ептен добро трчаше по сите играчи играше нешо као маикон...

Ако може некој нека ја долови атмосферата од Ало Ало. :)

За Маркисио тоа е однсоно дупка е...инаку мило ми е што одбраната успеа некако да се справи со Ето и другите напаѓачи...морам да го пофалам Мело човекот си растура секако тука е и Красич...но според мене најголемо изненадување е Зденката кој мислам дека играше ептен добро трчаше по сите играчи играше нешо као маикон...

Таков е што да му правиме,еднаш знае да изигра доста добро,да биде меѓу најдобрите поединци на теренот дури и да даде гол,другпат знае да изигра катастрофално.Можеше оваа утакмица сепак да му се даде одмор на клупата и на негово место некој од Пепе или Мартинез да играше,али тоа е.:toe:

Супер резултат иако можевме до трите бода у сред Милано ако погодеше Кваљарела, мораше и можеше да погоди од таму ама тава е супер тактичка игра, на ниво нормално имаше некој грешки но целокупно екипата оди у нагорна линија

Абе браќа не се лутете на Маркизио нели ја гледавте утакмицата дека играше нејсвојствена позиција за него - лево крило .. Типацот си е класичен играч за врска не за крило ...

--- надополнето ---

тешко да дојдам вечер не се договорив со никој плус имам есеј за пишување да завршам до вечер

Де бе па и ти есеите се дури за 2 недели ..

Абе браќа не се лутете на Маркизио нели ја гледавте утакмицата дека играше нејсвојствена позиција за него - лево крило .. Типацот си е класичен играч за врска не за крило ...

--- надополнето ---

Де бе па и ти есеите се дури за 2 недели ..
искочи изненадно за утре забораив на 2 пати праиме беше ли некој на собиров

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom