- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
Лече дома во Серија А мислам не играме ЛЕ?Со кој играме следна утакмица?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лече дома во Серија А мислам не играме ЛЕ?Со кој играме следна утакмица?
Со кој играме следна утакмица?
За Маркисио тоа е однсоно дупка е...инаку мило ми е што одбраната успеа некако да се справи со Ето и другите напаѓачи...морам да го пофалам Мело човекот си растура секако тука е и Красич...но според мене најголемо изненадување е Зденката кој мислам дека играше ептен добро трчаше по сите играчи играше нешо као маикон...Што се однесува до натпреварот задоволен сум од прикажаното на момците и резултатот е реален.Замерка имам за Маркизио, никаде го немаше дури не играше ни на својата позиција ( незнам што сакаше Дел Нери да направи со тоа ), подобро Пепе да играше или Мартинез.Исто така не сум задоволен и од Јакинта или некаде у офсајд е или не додава топки себичен е.Одбраната беше на ниво денес само така да продолжат дефанзифците и да влезат у форма.
За Маркисио тоа е однсоно дупка е...инаку мило ми е што одбраната успеа некако да се справи со Ето и другите напаѓачи...морам да го пофалам Мело човекот си растура секако тука е и Красич...но според мене најголемо изненадување е Зденката кој мислам дека играше ептен добро трчаше по сите играчи играше нешо као маикон...
интерашиве навијаат интеррр.Нашиве Мердааа хахаха јако
тешко да дојдам вечер не се договорив со никој плус имам есеј за пишување да завршам до вечер
искочи изненадно за утре забораив на 2 пати праиме беше ли некој на собировАбе браќа не се лутете на Маркизио нели ја гледавте утакмицата дека играше нејсвојствена позиција за него - лево крило .. Типацот си е класичен играч за врска не за крило ...
--- надополнето ---
Де бе па и ти есеите се дури за 2 недели ..