Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто моментално е во Њу Џерси, за свадбата на неговата ќерка, како што разбрав нема да биде ни на мечот со Јуве присутен а домашните натпревари ретко ги пропушта ...-Ако Интер не е замешан во аферата со местени утакмици,заошто Вашиот претседател не се појави на рочиштето во судот во Наполи?
Зашто моментално е во Њу Џерси, за свадбата на неговата ќерка, како што разбрав нема да биде ни на мечот со Јуве присутен а домашните натпревари ретко ги пропушта ...
- 30
Storari Marco- 21
Grygera Zdenek- 19
Bonucci Leonardo- 3
Chiellini Giorgio- 29
De Ceglie Paolo- 27
Krasic Milos- 4
Melo Felipe- 14
Aquilani Alberto- 8
Marchisio Claudio- 9
Iaquinta Vincenzo- 18
Quagliarella Fabio
добар е само незнам што бара Маркизио таму кога ич не му оди слаб беше централен а непа како крило.Подобро Пепе да го пушти место Клаудио ипак Пепе не изигра 90 со Сити има сила за сега.Има време да смени одлука како и да е со среќа вечерОфицијален состав:
Storari
Grygera--Bonucci--Chiellini--De Ceglie
Krasic--Melo--Aquilani--Marchisio
Iaquinta--Quagliarella
Ја спомнав се виде по формацијата уште лани таму слабо играше а сега и на централен не изигра сјајно со сити тоа е тоа али второ очекувам Пепе место Маркизио и Дел Пиеро-Јакинта еве гледам Мота влегува ваљда место Григера?Сепак место Де Чеље а Де Чеље небеше лош добро покриваше ваљда Григера ќе оди лево кај што е Маикон и Милито не ми се свиѓа изменава али ајпогоре некој спомнал дека не знае шо бара Маркизио во првиот состав. Сосема се сложувам. Да не го дадоа во крупен кадар едно пола минута, нема ни да знаевме дека игра...друго, Јакинта уште одма би го заменил со Дел Пиеро...или касни, или не може да ја стигне топката, очигледно не му е денот. Плус, што фали некој како капитенот да им го учука на овие дебиливе. Другите играат доста добро, Красич е одличен, малце повеќе одбраната да се сконцентрира и да се надеваме на победа! FORZA JUVEEEE!!!!