Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So se sekiras brat..Sega Elkann ke mu slezi vsoblekuvalna, ke gi rashamara...Comolli isto taka...Cut ni e se...
Danilo ко беше капитен на ваков потег да одбијат да ја поздрават публиката ќе ги рашамареше сите. Капитенот наш капитенски пак прв замина.So se sekiras brat..Sega Elkann ke mu slezi vsoblekuvalna, ke gi rashamara...Comolli isto taka...Cut ni e se...
Ајде да дај Господ, взима да го продадат Локатели, и да видиш дека не е и до него.....Оти мислам дека увиде дека не било до Тудор....Danilo ко беше капитен на ваков потег да одбијат да ја поздрават публиката ќе ги рашамареше сите. Капитенот наш капитенски пак прв замина.
Нема оправање џабе, тимов нема ни еден лидер и после вакво криминално судење против нас сезонава никој да не излези јавно да ги нападни е жално и тажно.
Алегри викаше - Dov’e Rocchi ?
Беше до Тудор, како шо е до Локатели како шо е и до Папа Смурф. Тоа е канцерот на екипата.Ајде да дај Господ, взима да го продадат Локатели, и да видиш дека не е и до него.....Оти мислам дека увиде дека не било до Тудор....
Која е улогата на Папа Смурф во тимов? Да дреми ко мисир по ложите во Италија? Еве не ни го бива капитенот, и кој треба да го реши тоа? Баба ми?!
Брате, трепни ако си киднапиран...Не беше ти тој што викаше до некни дека Управава заслужува шанса до лето? Го бранеше дури дека не спиел туку се радувал на трибини... Не ти се чека до лето? Конечно увиде кој е проблемо? Фала ти...Беше до Тудор, како шо е до Локатели како шо е и до Папа Смурф. Тоа е канцерот на екипата.
На Алегри не смееле да му писнат? Ајде бе брате, да ти барам колку конфликтни ситуации имаше во соблекувалната? Како Дани Алвес му пцуел се женско пред сите и овај ќутел ко пиче? И Бонучи го фати за гуша пред сите и бараше Марота да го спаси...Не ме заебавај, од Конте наваму сите тренери што ни биле се мекуши..Единствен со мадиња во новава ера и кој го бранеше клубот а играчите не смеа да му писнат беше Алегри.
Значи по Конте се ориентира тоа е работата.Брате, трепни ако си киднапиран...Не беше ти тој што викаше до некни дека Управава заслужува шанса до лето? Го бранеше дури дека не спиел туку се радувал на трибини... Не ти се чека до лето? Конечно увиде кој е проблемо? Фала ти...
Значи, виновниците се знај кои се....Елкан, Велештрумф и Тулуз бој....Нит Локатели, нит Тудор, нит Спалети ни курац ни палац немаше да го прават тоа што го прават ако имавме салам раководство....Прво се средуваат тие...
Елкан нека си биди сопственик таму Ексор, нека си води таму Ивеко, Фиат, Ферари и тој го пропадна, како што е на добар пат да го пропадни и Јуве...Џањи стариот вгроб се превртува кога го гледа како неговиот внук ги силува неговите 2 најсовршени чеда, Јуве и Ферари од небо...
На Алегри не смееле да му писнат? Ајде бе брате, да ти барам колку конфликтни ситуации имаше во соблекувалната? Како Дани Алвес му пцуел се женско пред сите и овај ќутел ко пиче? И Бонучи го фати за гуша пред сите и бараше Марота да го спаси...Не ме заебавај, од Конте наваму сите тренери што ни биле се мекуши..
Абе брат ако го поимаш ти форумов да се логираме денот и да испостираме твитој, фб статуси и толку, и никој ништо да не се цитира и да не си кажва мислење околу нешто, тогаш тоа не е форум. Отвори си фан страна на ФБ, Твитер, Телеграм, Јутјуб, ќе те следиме и бери си следачи и барем ќе имаш некој ќар. Форумов е да се споделуваат мислења и да се дебатира за тоа.Не, уште стојам на фактор дека на управата ќе му судам в лето. Оваа управа е 2 недели во Јуве со се борд на директори.
Пак пишиш нешто шо ни сум рекол нити изреагирал нити...неможам да те разберам шо ти се дешава нити врти низ гла нити е моја работа да го прам истото. Ова со фб страна твитер глупости можиш слободно да отвориш и да си водиш акаунт таков, да имав желба ќе напраев и немаше да чекам да ми кажиш лично ти или било кој на форумов. Не дебатираш, го пишиш истото 2 месеци, се зафаќаш одвај чекаш за некоја глупост и пак истото во круг како што ти реков ко тинејџерка во ПМС.Абе брат ако го поимаш ти форумов да се логираме денот и да испостираме твитој, фб статуси и толку, и никој ништо да не се цитира и да не си кажва мислење околу нешто, тогаш тоа не е форум. Отвори си фан страна на ФБ, Твитер, Телеграм, Јутјуб, ќе те следиме и бери си следачи и барем ќе имаш некој ќар. Форумов е да се споделуваат мислења и да се дебатира за тоа.
А те цитира чоек, да се цитираме без свест. Мислење си кажвам, еве за ова сме дијаметрално спротивни, мада што ете и самиот пиша дека велештрумф е канцерот.
Во едниот пост велиш Папа Смурф бил канцерот на екипата, во другиот пост велиш на Управата ќе сме му суделе на крајот од сезоната. Папа Смурф на што е Претседател? На „Златни деца“ од Егри? Тој не е главата на Управата на Јувентус? Дај не ме заебавај брат. Јас не сум навикнат да гледам ваков Јувентус.
Верувај, повеќе ќе ги сакам да гледам да гинат на терен, да се трудат, и да завршат 7мо место, отколку да ги гледам кај што се влечкаат ко колбаси и ни Управа ни тренер ни капитен а ни 90% од играчите куро ги боли за дали Јуве победил изгубил или ремизирал, а на крај да завршат втори.
Ваква апатија немало во Јувентус..Јувентус на Закерони и Дел Нери беше 25 пати погладен за победи од овие имбециливе сега....
п.с. Што напишав погрешно за Конте? Последниот тренер што имал авторитет во Јувентус.. Алегри немаше авторитет....На Алегри авторитетот се викаше : Марота и Ањели...Се виде тој последната сезона колку има авторитет....
Последно на ваков терен не завршивме славно@Scirea брату ќе тепате ли вечер? За клаџа ми еПедерот Мондо ми вика појма немам, пичка невидена е.

Деви, вака сега. Ете почна лично да ги сфаќаш работите, океј е брат.Пак пишиш нешто шо ни сум рекол нити изреагирал нити...неможам да те разберам шо ти се дешава нити врти низ гла нити е моја работа да го прам истото. Ова со фб страна твитер глупости можиш слободно да отвориш и да си водиш акаунт таков, да имав желба ќе напраев и немаше да чекам да ми кажиш лично ти или било кој на форумов. Не дебатираш, го пишиш истото 2 месеци, се зафаќаш одвај чекаш за некоја глупост и пак истото во круг како што ти реков ко тинејџерка во ПМС.
Инзапиша триста глипости како страни на назад за мене поради некое мислење кое си го формирал а нема ни точка со ралност и ќе застанам тука непишам натаму оти нема очигледно да заврши на арно или со арно.
Уживај не те цитирам нити ти враќам на цитат поќе дури не оладиш малце оти ти треба очигледно.
Последно на ваков терен не завршивме славно
@romeoagresti
speaking from Bodø: “At the moment, there is no risk of postponing the #BodoJuve game, even though it snowed a lot this morning during some periods.The players and locals are used to these conditions here and they say that to them it is an acceptable temperature. The real problem is the wind, more than the cold.”