Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај брат нели Велештрумф и овие мисирите беа ставени за да ја стабилизираат финансиската состојба.. Па ти рече дека овај Сканавино ја решил работата и ќе си заминел, му завршила функцијата..Која работа ја заврши??Even the new leadership under Gianluca Ferrero, backed by John Elkann, hasn’t reversed the trend: the club recorded -€199M, and still -€58M in the latest balance sheet (June 30, 2025).
Новиот Квартал треба да имаат профит или да се блиску до 0. Да се намалени трошоците.Чекај брат нели Велештрумф и овие мисирите беа ставени за да ја стабилизираат финансиската состојба.. Па ти рече дека овај Сканавино ја решил работата и ќе си заминел, му завршила функцијата..Која работа ја заврши??
Велештрумф е Претседател, Џунтоли бешее под него.. Ако Џунтоли засрал, засрал со ЗНАЕЊЕ И ДОЗВОЛА на Велештрумф. Првиот е крив што засрал, другиот е крив што ДОЗВОЛИЛ да се засере. Едниот понесе одговорност, другиот сеуште ни спие по трибини...Тоа што Џунтоли го прекрши договорот со УЕФА Велешртумф е крив...
Брат нека ми го дадат Јувентус, јас ќе бидам и во плус, а не само нула. Се ќе продадам ништо нема да купам.. И ете ти чиста математика.... Овие изгледа имаат заборавено дека не се само папирите, туку и резултатите. Барем за Јувентус....Even the new leadership under Gianluca Ferrero, backed by John Elkann, hasn’t reversed the trend: the club recorded -€199M, and still -€58M in the latest balance sheet (June 30, 2025). (Значи од 199 до 58 Милиони а пред тоа првата годиан 239м)
Не бе, Ругани најдобар е.....Добра партија Гати а?
Ругани најдобар најлош, Гати 2 гола не кошта во 3 натпревари. Велештрумф славеше и против Удинезе и Кремонезе пособено против удинезе баш имаше и меме од истото.Велештрумф е Претседател, Џунтоли бешее под него.. Ако Џунтоли засрал, засрал со ЗНАЕЊЕ И ДОЗВОЛА на Велештрумф. Првиот е крив што засрал, другиот е крив што ДОЗВОЛИЛ да се засере. Едниот понесе одговорност, другиот сеуште ни спие по трибини...
Еве го последното негово спиење:
Брат нека ми го дадат Јувентус, јас ќе бидам и во плус, а не само нула. Се ќе продадам ништо нема да купам.. И ете ти чиста математика.... Овие изгледа имаат заборавено дека не се само папирите, туку и резултатите. Барем за Јувентус....
Не бе, Ругани најдобар е.....
Не кошта.. Особено против Кремонезе...И? Не ти ја сфаќам поентата...Океј е, Гати според мене во оној Јуве што го сакам јас би бил само одлична резерва не знам зошто ми го нафрлаш постојано... Јас само ти го споредив со Ругани во муабетот...Ругани најдобар најлош, Гати 2 гола не кошта во 3 натпревари. Велештрумф славеше и против Удинезе и Кремонезе пособено против удинезе баш имаше и меме од истото.

Еве го моето мислење за Гати...Во Јуве каков што се навикнавме да гледаме ваков Гати би догурал само како резерва, а не во прв состав.
Не знам зошто брат ако некој нешто мисли различно од тебе за некое прашање одма си го сфаќаш лично..Не се зафаќам брат, не ми е тоа поентата, си разменувам мислења,а ова е мое мислење, мислам океј е да имам мое мислење различно од твоето, така? Ова е форум, си го кажувам...Едноставно е, брате...Мене двата најдобри другари ми се дајхард интераши, па ако ги гибни некој чоек ќе отепам, ама мислењето ќе му го кажам... Не знам оти лично си ги сфаќаш работите....Нема потреба мислам од натамошни дискусии оти секое коло и меч ќе се зафаќаш за нешто, го прајш истото шо му го пишеше на Мондо и остали на почеток на сезоната.
Прво јас не то одбранив нигде Фереро напротив кажав дека си ја заврши работата за која беше назначен.Не кошта.. Особено против Кремонезе...И? Не ти ја сфаќам поентата...Океј е, Гати според мене во оној Јуве што го сакам јас би бил само одлична резерва не знам зошто ми го нафрлаш постојано... Јас само ти го споредив со Ругани во муабетот...
А за спиењето на Фереро, ти прв постира слика лани кај што спие кромањонецот и фрлаше дрва и камења по него, а сега го браниш ти се чини Флорентино Перез ни е Претседател
Еве го моето мислење за Гати...
Не знам зошто брат ако некој нешто мисли различно од тебе за некое прашање одма си го сфаќаш лично..Не се зафаќам брат, не ми е тоа поентата, си разменувам мислења,а ова е мое мислење, мислам океј е да имам мое мислење различно од твоето, така? Ова е форум, си го кажувам...Едноставно е, брате...Мене двата најдобри другари ми се дајхард интераши, па ако ги гибни некој чоек ќе отепам, ама мислењето ќе му го кажам... Не знам оти лично си ги сфаќаш работите....
Јас сметам дека овај токмаков не е за чистач на терените на голф да биди покрај стадион што се, а камоли Претседател на Јувентус...
Коболи Џиљи за овај е Џани Ањели споредбен со Харалампие Хаџиристески.....
не те зафаќам на секој пост кој е различен од моето мислење. Едноставно не ни пишам и не се ни палам како тебе.
Брат не знам зошто го земаш за зафаќање, пишуваш пост на кој што мислам различно од тебе и го цитирам, впрочем затоа е и форумов. Ајде ако не сите да влегуваме и секој ден да пишуваме FINO ALLA FINE и толку.Чекаше недела дена (шо се вели) да цитираш пост
Брат, знајш и самиот колку толеранција имав и за Џунтоли, за двете 7-ми места и останато, и ми прекипе бе брат,верувај преку к** да го гледам 6 години со ред Јувентус кај што е на рамниште на Фиорентина, и затоа барам длабок рез. Отпуштањето на Тудор ми беше капислата, оти Тудор не е единствениот виновник за цела ситуација.само кукање ќе реши нешто а притоа зафаќање на секој мој пост и драматизирање.