Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Брат не знам зошто го земаш за зафаќање, пишуваш пост на кој што мислам различно од тебе и го цитирам, впрочем затоа е и форумов. Ајде ако не сите да влегуваме и секој ден да пишуваме FINO ALLA FINE и толку.

Знајш и самиот дека прв бев тука што напишав дека имам чувство дека одвај се чека Јуве да изгуби за да се пишува на темава, а кога ќе победиме никаде никој нема...Секоја чест на исклучокот господин @Scirea ...

Брат, знајш и самиот колку толеранција имав и за Џунтоли, за двете 7-ми места и останато, и ми прекипе бе брат,верувај преку к** да го гледам 6 години со ред Јувентус кај што е на рамниште на Фиорентина, и затоа барам длабок рез. Отпуштањето на Тудор ми беше капислата, оти Тудор не е единствениот виновник за цела ситуација.

Во право си, можеби премногу напнувам, ама чоек, 6 години бе чоек се многу за тим како Јуве....
Ќе дојди поарно време. Дотогаш ќе се стрпиме, јас мислам ќе биди поарно. :smirce:

Ќе дојди поарно време. Дотогаш ќе се стрпиме, јас мислам ќе биди поарно. :smirce:
Несомнено сите тоа го мислиме, ама секој си има свој начин како да се постигни тоа.

The puzzle of #Juventus's new management continues to take shape
Starting January 1, Peter Silverstone, coming from Newcastle, will be operational as the new Chief Business Officer of #Juve
[ @antoniocorsa ]

A blockbuster signing at the commercial level—for those who don't know, this guy was Vice President of Development at OneFootball and was the one who made the Arsenal and Adidas commercial relationship happen; he's pretty damn good in his field
[ @APieromurillo ]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom