Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Locatelli, Cambiaso, Gatti i Perin se izgleda kancerot u soblekuvalna i dodeka ne letat site 4ca od timov sekoj trener ke si ima problem. Se nadevsm Komoli ako e sposoben go ima toa videno i deka ke pocne uste od dekemvri da raboti an slucajot da gi snema ovie od timov.
А Локатели ко пошол дома после Лацио натпреварот што и рекол на жена му? Елааа мори вамо?

КАПИТЕН-от во екипата треба да биде и главен во соблекувалната, не знам што не е јасно тоа. Тоа секогаш така било, и секогаш така ќе биде, во секој тим. Капитенот не е само лентата акни ја на рака и да ти шлукаат сите еве го капитенот.

Еве малку едно реторичко прашање. Доколку Перин ја има таа моќ, да менува тренери, дали немаше да си „среди“ да биди првотимец?

И второ прашање/констатација: Да претпоставиме дека си во право, ако дојде Матија Перин, Матија Перин Матија Перин Матија Перин, Матија Перин, Матија Перин, Матија Перин да биде фактор во соблекувалната на Јуве, мислам дека веќе дошло време Елкан да го продај клубот, или нека кажат барем по убо да го памтиме Јуве.

А Локатели ко пошол дома после Лацио натпреварот што и рекол на жена му? Елааа мори вамо?

КАПИТЕН-от во екипата треба да биде и главен во соблекувалната, не знам што не е јасно тоа. Тоа секогаш така било, и секогаш така ќе биде, во секој тим. Капитенот не е само лентата акни ја на рака и да ти шлукаат сите еве го капитенот.

Еве малку едно реторичко прашање. Доколку Перин ја има таа моќ, да менува тренери, дали немаше да си „среди“ да биди првотимец?

И второ прашање/констатација: Да претпоставиме дека си во право, ако дојде Матија Перин, Матија Перин Матија Перин Матија Перин, Матија Перин, Матија Перин, Матија Перин да биде фактор во соблекувалната на Јуве, мислам дека веќе дошло време Елкан да го продај клубот, или нека кажат барем по убо да го памтиме Јуве.

Не си далеку од констатацијата дека е дојдено време Елкан да го продаде клубот, не гледаш ли на што личиме целовкупно како институција?

Очигледно е дека италијанциве се голем фактор на чело со Капитенот Локатели кој што моментално по битно му е да става сториња на инста како некој тинејџер наместо да се запраша на што личи на терен.

Патем ова е само мое мислење после секојдневно следење на тимот и читање секакви вести поврзани со клубо. Нема потреба од драматизирања.

Удинезе 1 шут уоквиргола 1 гол....

Која бламажа...Малку заличивме на тим, почнавме некоја шанса така срамежлива, кога то шамарчина од Удинезе да не освести..

Битно Тудор замина братот...

Патем ова е само мое мислење после секојдневно следење на тимот и читање секакви вести поврзани со клубо. Нема потреба од драматизирања.
Па и моето е мислење брате, исто ако мислевме сите зошо ни е форумов...Нема драматургија брате, ама кога би се споредиле со драмски правец во уметноста, во моментов Јувентус комотно може да се напише најдлабока трагедија од Еврипид и Софокле, мајсторите на трагедии....

Овој капитенов наш е подвижна катаклизма. Језиво е ова што го игра, нема зборови во речникот да се опише неговата игра. Било кој од нас од форумов што некогаш играл мал фудбал, во најмала рака ќе го одигра истото.

Последно уредено:
Опенда мора повеќе шанси да добива

Па има шанси ама не знае да ги искористи.

Тренеров малце претера, ептен ги истроши до крај. Додека да направи измени отиде мечот.

Автоматски споено мислење:

Dusan Vlahovic thanks Igor Tudor and insists Juventus must ‘look at ourselves in the mirror, talk less and do more’ after a 3-1 win over Udinese.

Juventus beat Udinese 3-1 on Wednesday, ending an eight-game winless streak that cost Tudor the job.

Vlahovic scored his fifth goal this season by converting a penalty kick in the first half. The focus of today’s post-match press conference, however, was almost entirely on recent results and Tudor’s dismissal.

“We’ve changed three coaches in one and a half years. We need to look at ourselves in the mirror and see what we are doing wrong,” Vlahovic told reporters, via Ilbianconero.com.

“I don’t think it’s right to only blame one person. The responsibility lies with everyone.

“Today we needed to send a signal and we did, but if we don’t keep doing it in the next matches, it means nothing. We need to talk less and do more,” he continued.
----

Последно уредено:
Кај сте бе, шашма цел ден.. Нов тренер потпиша, вие ни збор :)

Ајде со среќа нека е ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom