Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Локатели ко пошол дома после Лацио натпреварот што и рекол на жена му? Елааа мори вамо?Locatelli, Cambiaso, Gatti i Perin se izgleda kancerot u soblekuvalna i dodeka ne letat site 4ca od timov sekoj trener ke si ima problem. Se nadevsm Komoli ako e sposoben go ima toa videno i deka ke pocne uste od dekemvri da raboti an slucajot da gi snema ovie od timov.
А Локатели ко пошол дома после Лацио натпреварот што и рекол на жена му? Елааа мори вамо?
КАПИТЕН-от во екипата треба да биде и главен во соблекувалната, не знам што не е јасно тоа. Тоа секогаш така било, и секогаш така ќе биде, во секој тим. Капитенот не е само лентата акни ја на рака и да ти шлукаат сите еве го капитенот.
Еве малку едно реторичко прашање. Доколку Перин ја има таа моќ, да менува тренери, дали немаше да си „среди“ да биди првотимец?
И второ прашање/констатација: Да претпоставиме дека си во право, ако дојде Матија Перин, Матија Перин Матија Перин Матија Перин, Матија Перин, Матија Перин, Матија Перин да биде фактор во соблекувалната на Јуве, мислам дека веќе дошло време Елкан да го продај клубот, или нека кажат барем по убо да го памтиме Јуве.
Па и моето е мислење брате, исто ако мислевме сите зошо ни е форумов...Нема драматургија брате, ама кога би се споредиле со драмски правец во уметноста, во моментов Јувентус комотно може да се напише најдлабока трагедија од Еврипид и Софокле, мајсторите на трагедии....Патем ова е само мое мислење после секојдневно следење на тимот и читање секакви вести поврзани со клубо. Нема потреба од драматизирања.
MISIRI!!!Говедца
Опенда мора повеќе шанси да добива
Locatelli, Cambiaso, Gatti i Perin se izgleda kancerot u soblekuvalna i dodeka ne letat site 4ca od timov sekoj trener ke si ima problem
Нов тренер потпиша, вие ни збор![]()