Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па последните години само се караат со тренерите место да си ја признаат кривицата и да земат да стегнат газето малце.

Ако не пак да ви го вратиме Пирло и прајте шо сакате.

Само сталожено и без нерви...секако ќе го јадеме :)

Толку имавме бензин. Првите 20 минути беа одлични и фала богу застанаа пред гол и се веќе уморни…

Длабок проблем има тимов не е тренерот само.

1 гол да примат после ќе не сакатат.

@DeviAngel brate, te pozdravi Chiellini od Temu.... Igracot so go dade golot trebase nekoj da go cuva, a toj nekoj bese 10 metra daleku od nego....Ama ajde, najjak e....

Ete na natprevarov mozis da si gi sporedis Gatti i Rugani, vekje koga go nafrli muabetot.

Последно уредено:
Опенда, Дејвид, Влахович се тоа е за у пензија.

Не заслуживме пораз. Штета.

@DeviAngel brate, te pozdravi Chiellini od Temu.... Igracot so go dade golot trebase nekoj da go cuva, a toj nekoj bese 10 metra daleku od nego....Ama ajde, najjak e....

Ete na natprevarov mozis da si gi sporedis Gatti i Rugani, vekje koga go nafrli muabetot.
Kelly киксна за голот ако ништо друго. И МекДоналдс со него.

Туку шо ќе кажиш за Калучу десно ?

Опенда, Дејвид, Влахович се тоа е за у пензија.

Не заслуживме пораз. Штета.
Дејвид не знам по кој пат докажа дека најдобро функционира со друг напаѓач до него.
Автоматски споено мислење:

И ? Аплата киксна Кели со Мек Кени не смеа да дозволат онаква топка да помини ни под разно тие неми набљудувачи. Топката се одби од статива.

ако почниме плус да ги постираме глупостите на Гати уште 30 страници ќе ни требаат. Ругани не е можда Малдини за него ама нити Гати е Неста. Лошо за тимот..

Напаѓачиве ни се кој од кој побетер...генерално добро се држевме, очекував дебакл.

Ете пушти Арема 1 Премиум, даваат пополека ќе видиш кој требаше да биди залепен до Белингам, дали Кели, дали Ругани....

Ете пушти Арема 1 Премиум, даваат пополека ќе видиш кој требаше да биди залепен до Белингам, дали Кели, дали Ругани....
Не води инает џабе голот падна поради грешка на Кели и Мек Кени. Прво ги пушти по бурек после ја пушти онаа топка онака да помини С тие посматраа двата. Можи си право и Ругани нема шо да прави во овој тим на Јуве ама истото важи и за Гати секоја сезона му е топло ладно.

Автоматски споено мислење:

Напаѓачиве ни се кој од кој побетер...генерално добро се држевме, очекував дебакл.
Па реално Игуаин да беше напред сигурно немаше да изгубиме.

Последно уредено:
Не води инает џабе голот падна поради грешка на Кели и Мек Кени. Прво ги пушти по бурек после ја пушти онаа топка онака да помини С тие посматраа двата. Можи си право и Ругани нема шо да прави во овој тим на Јуве ама истото важи и за Гати секоја сезона му е топло ладно.
Зошто инает брате, Гати игра далеку подобро од Ругани, натпреваров беше МОТМ, искрено. Ако не беше тој уште 2 гола примени ќе имавме сега.

Во Јуве каков што се навикнавме да гледаме ваков Гати би догурал само како резерва, а не во прв состав.

Сезонава тешко и топ 24. Евентуално ако истуркаме некако победи со Пафос и Бодо Глимт и некое бедно нерешено против Спортинг и Монако.

Добро е што Реал не ја искористи шансата да не торпедира, 1-0 изгледа дури и пристојно.

Генерално за срамота сме и уште во октомври е јасно дека сезонава е пропадната. Немаме ниту игра, ниту играчи, ниту тренер. Се комплет е толку лошо укомпонирано, што не гледам ниту како ќе се промени драстично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom